VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

2 Ocak 2022

.................................................................................................................

Bolu’da kalp krizi geçirerek 47 yaşında hayatını kaybeden polis memuru Süleyman Ersin Aktolga’nın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya'ya gönderildi.

Dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli Süleyman Ersin Aktolga için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde ve İzzet Baysal Mahallesi’ndeki evinin önünde tören düzenlendi.

Düzenlenen cenaze törenine, Bolu Valisi Ahmet Ümit, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, polis memurunun ailesi ile yakınları, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Aktolga’nın naaşı, helallik alınıp dua edildikten sonra tören mangasının omuzlarında cenaze aracına taşındı ve son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Sakarya'ya gönderildi.

Bolu’nun ve emniyet teşkilatının acı bir gün yaşadığını belirten Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Cenazemize sahip çıkan emniyet teşkilatımıza ve Bolulu hemşehrilerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşımız Süleyman Ersin Aktolga’ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun” dedi.

  • GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
  • GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
  • GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
  • GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.