VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ YILDA GÖLCÜK’E YOĞUN İLGİ

1 Ocak 2022

..........................................................

Yeni yılın ilk gününde Gölcük'te tatilci yoğunluğu Yeni yıla Bolu'da giren tatilciler soluğu tabiat parklarında aldı Bolu'nun gözde turizm merkezi Gölcük Tabiat Parkı, yeni yılın ilk gününde tatilci akınına uğradı.

Türkiye'nin en gözde turizm merkezlerinden birisi olan ve Bolu'nun incisi olarak bilinen Gölcük Tabiat Parkı, yeni yılın ilk gününde tatilci akınına uğradı. Yeni yıla Bolu'da giren tatilciler yılın ilk gününde doğayla iç içe vakit geçirmek için geldikleri Gölcük'te yağmurlu havaya rağmen keyifli vakit geçirdiler. Göl çevresinde yürüyüş yapan tatilciler, bol bol fotoğraf çektirdi.

Ailesiyle birlikte Ankara'dan tatil için gelen Miray Akkuş, yeni yıldaki beklentisinin korona virüs salgının bitmesi olduğunu söyledi. Hamit Akkuş ise, "Bolu doğasıyla çok güzel. Her sene mutlaka en az bir sefer uğramaya çalışıyoruz. Bir günlüğüne bile olsa burada havayı solumak çok güzel" ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • abdulcabbar
    3 Ocak 2022 • 06:32
    Ya arkadaş GÖlcük'e gidelim gitmesine ama halen sağlıkçılardan para alıyorlar. Sağlıkçılar ücretsiz heryerde ama Gölcük Paralı. Bunu lütfen gündeme getirseniz sevinirim. Birde lavabolar çok pis durumda bakımsız acil bakım yapılma. Kapalı piknik alanları ise girilmez halde. Boluspor herhalde aldığı paraları hep topculara veriyor biraz bakım yapsalar keşke..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.