VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İÇİÇİYİM DEDİ KURTULAMADI 8 YIL HAPİS CEZASI ALDI

31 Aralık 2021

...............................................

Bolu'da narkotik köpeğinin koku almasını önlemek için salça sürdüğü poşetlerde yüzlerce uyuşturucu hapla yakalanan ve mahkemede içici olduğunu savunan Şahin Gürol, 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu Otoyolu'nun Batı kavşağı mevkisinde 24 Kasım 2020 tarihinde yolda ilerleyen sürücüler şüpheli araç kullanan sürücüyü ihbar ettiler. Polis ekibi tarafından durdurulan araçta narkotik köpeği 'Sezar' ile arama yapıldı. Didik didik aranan araçtaki ilk yardım çantasının içindeki poşetlerde 410 uyuşturucu hap ele geçirildi. İncelemede Gürol'un narkotik köpeğinin koku almasını önlemek için uyuşturucu dolu poşetlere salça sürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan Şahin Gürol, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Tutuklanan Şahin Gürol hakkında Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan dava açıldı. Karar duruşmasına çıkan Gürol savunmasında, "401 adet uyuşturucu hapı, İstanbul ilinden 4 bin 800 lira karşılığında aldım. Bu haplardan her gün bir tane içiyordum. Kesinlikle satıcı değilim. Böyle bir suçtan dolayı karşınızda olmaktan dolayı çok pişmanım. Uyuşturucu tedavisi gördüm ve bu illetten kurtuldum. Yemin ederim, bir daha karşısına böyle çirkin bir suçlamadan çıkmayacağım. Beni affedin. Dersimi aldım" dedi. Mahkeme heyeti, sanığın 'uyuşturucu ticareti' yapmak suçunu işlediğine kanaat göstererek, 8 yıl 9 ay hapis ile 20 bin lira adli para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.