VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA HUZUR 1-UYGULAMASI

29 Aralık 2021

..............................................................................................................

Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm birimler, yaklaşan yılbaşı nedeniyle il genelinde “Bolu Huzur1” adı altında uygulama gerçekleştirdi. Şehirlerarası otobüsler, yayalar, sürücüler ve şüpheli şahıslar üzerine gerçekleştirilen uygulama bir saat sürdü.

Yılbaşına sayılı günler kala Bolu’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM, KOM, Asayiş, Çevik Kuvvet, Trafik ekipleri Doğu ve Batı gişeleri ile şehir merkezinde yaklaşık 100 polisin katılımıyla, “Bolu Huzur1” uygulaması yapıldı. Araçlar tek tek durdurularak bagajları kontrol edilirken, asayiş ekipleri ise yayalar üzerine yaptıkları uygulamada kimlik sorgularını gerçekleştirdi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de kendi yönlerinden çalışma gerçekleştirdi. Doğu ve Batı gişelerinden şehir merkezine giriş yapan yolcu otobüsleri de denetimden geçirildi. Sürücü ile yolcular üzerine kimlik tespit çalışması yapılırken, şüpheli araçlarda durdurularak, araçlar içerisinde arama yapıldı. Yeni yıla girerken, bazı uyanık vatandaşların sahte alkol üreterek piyasaya sürmeye çalışması nedeniyle özel araçlar bu konuda didik didik arandı.

1 yorum yapılmış
  • Cezalar
    29 Aralık 2021 • 03:34
    Evlere gönderilen trafik cezaları son günlerde hiç inandırıcı değil ama ödüyoruz, kesenlere de hakkımızı helal etmiyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.