VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’YA 117 YENİ SAĞLIK PERSONELİ ATANDI

28 Aralık 2021

...........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Sağlık Bakanlığı’nın 20 bin sözleşmeli personel alımı kapsamında Bolu’ya 117 sağlık personelinin atamasının yapıldığını açıklayarak, “117 sözleşmeli sağlık personeli yakın zamanda, Bolu merkez ile birlikte Kıbrıscık, Mengen, Mudurnu, Seben, Gerede, Göynük ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan sağlık kuruluşlarında görevlerine başlayacak” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın 20 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin sonuçlar açıklandı. Atama kapsamında Bolu’ya hemşire, röntgen, tıbbı sekreter, anestezi, ortopedi, çocuk gelişimcisi, diyaliz, ebe, diyetisyen, ameliyat, elektronörofizyoloji, fizyoterapist, ilk ve acil yardım, sosyal çalışmacı, ağız ve diş sağlığı, psikolog, diş protez, fizik tedavi teknikeri, çevre sağlığı, laboratuvar, eczane teknikeri, dil ve konuşma terapisti branşlarında 117 sağlık personeli atandı. Yeni atanan sağlık personeli  Bolu merkez ile birlikte Kıbrıscık, Mengen, Mudurnu, Seben, Gerede, Göynük ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan sağlık kuruluşlarında görevlerine başlayacak.

“DAHA HIZLI BİR SAĞLIK HİZMETİ SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “AK Parti iktidarı olarak halkımıza her alanda en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çerçevede son atamalarla birlikte sağlık ordumuzu daha da güçlendirdik. İlimize de 117 sağlık personelinin ataması yapıldı. Dünyanın gıpta ile baktığı çok gelişmiş bir sağlık sistemimiz var.  Bu sistemi daha da ileriye taşımayı ve milletimize daha kaliteli ve daha hızlı bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bütün sağlık çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Mustafaduman
    30 Aralık 2021 • 12:00
    Sanki kendi atadı
  • bolu14
    28 Aralık 2021 • 03:11
    HEMATOLOG YOK.
  • Bolulu
    28 Aralık 2021 • 03:12
    Çok şey hedefliyorsunuz ama önce hastaneden randevu almamızı kolaylastirin
  • Duyarli
    28 Aralık 2021 • 09:18
    Hayırlı olsun
  • Vatandas
    29 Aralık 2021 • 11:51
    Tanju başkan adam adam
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.