VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTEN HAREKET

24 Aralık 2021

..............................................

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan 52 yaşındaki işçi Pakize Kefli, yerleri süpürürken bulduğu cüzdanı bölgede bulunan polis ekiplerine teslim etti. Temizlik işçisi kadının duyarlı hareketi takdir topladı.

Bolu Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Pakize Kefli, Kent meydanında yerleri süpürdüğü sırada bir vatandaşın düşürdüğü cüzdan buldu. Kefli, cüzdanı bulduktan sonra meydanda görev yapan polislerin yanına giderek bulduğu cüzdanı teslim etti. İçerisinde 175 TL para ve kimlik kartları bulunan cüzdanın Çetin Duran’a ait olduğu öğrenildi. Polis ekipleri cüzdanı alarak sahibine ulaştırmak üzere Bahçelievler Polis Merkezine teslim ettiler. Temizlik işçisi kadının duyarlı hareketi takdir toplarken polislerde Kefli’ye teşekkür ettiler.

BENİM BOĞAZINDAM HARAM PARA GEÇMEZ

Temizlik işçisi olarak çalıştığı dönemde çok sayıda cüzdan bulduğunu belirten Kefli, “Herkesin duyarlı olması gerekir. Caddelerde temizlik yaparken çok cüzdan ve para buldum. Hepsini de polise teslim ettim. Benim boğazımdan haram para geçmez. Temizlik işi yapmak benim ne kadar görevimse, bulduğum cüzdanı da sahibine teslim etmekte benim görevim. Tomarla para bulsam da, yine teslim ederim. Şu anda cüzdanı polise teslim etmekten çok mutluyum” dedi.

 

1 yorum yapılmış
  • Ahmetalakoccukurambar
    24 Aralık 2021 • 12:45
    Ablamizdan allah razi olsun herkese ornek olsun daha cok temiz ve durust insanlar var allah islerini rast getirsin bol kazanc versin belediyemiz yetkilileri odullendirmeli ankaradan hayirli aksamlar geredeli ahmet alakoc
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.