VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOKTORU DARP EDEN SALDIRGAN İLE İLGİLİ MAHKEME KARARINI VERDİ

23 Aralık 2021

...............................................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktoru darp eden şüpheli 24 yaşındaki Y.E.Demir hakkında mahkeme kararını verdi. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada şüphelinin  ‘Nitelikli kasten yaralama’ suçundan tutuklandığı belirtildi.

Olay,saat 11.30 sıralarında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi göz polikliniğinde meydana geldi. Eşinin tedavisi için gittiği hastanede önce hemşirelere hakaret eden ve ardından da doktor Emre Bilgin’e yumrukla saldırarak burnunu kıran şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Y.E. Demir, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘Kasten yaralama, tehdit ve hakaret’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “23.12.2021 günü saat:11.30 sıralarında AİBÜ Göz Polikliniği içerisinde muayene için sıra bekleyen M.Kaya ile imam nikahlı eşi olan Y.E.Demir isimli şahısların poliklinik çalışanı hemşireler ile sıra nedeniyle tartıştıkları, tartışma esnasında bayan şahsın görevlilere hakaret içerikli söylemlerde bulunduğu, Y.E.Demir isimli şahsın da Emre Bilgin isimli poliklinikte görevli göz doktoruna yumruk atmak suretiyle yaraladığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlara istinaden’ Kasten yaralama, tehdit ve hakaret’suçlarından tahkikata başlanması, Y. E. Demir isimli şahsın mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmesi, M.Kaya isimli şüphelin ise alınan ifadesi sonrası serbest bırakılmış. Şüpheli Y.E.Demir tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmiş. Şüpheli nitelikli kasten yaralama suçundan tutuklanmıştır’ denildi.

4 yorum yapılmış
  • Dahan
    23 Aralık 2021 • 10:04
    Hiç bir hayvan kendini tedavi eden veterineri ısırmaz.
  • NEMELAZIM
    24 Aralık 2021 • 00:41
    yanındaki kadınında tutuklanması lazımdı ki ibret olsun herkese
  • CokunSerbest
    24 Aralık 2021 • 01:53
    Böyle davranışların cezasız kalmaması güzel..
  • Adalet
    24 Aralık 2021 • 08:09
    Hem hastaneye polikliniği geleceksin hem sırada bekleyenlerin hakkına gireceksin hemşirelere hakaret edeceksin sen kimsin Aďalet en ağır cezayı vermeli yanında ķim varsa iyice araştırmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.