VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜÇ GÖBEĞİ YAPAMAYAN CUMHURBAŞKANI ADAYI NASIL OLUR

22 Aralık 2021

................................................

Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay,  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın iki müdürün görevden alınmasına tepki göstererek, “Bolu halkının hak ettiği hizmeti sunma konusunda kaplumbağa hızında, polemik yaratma, kendine günah keçisi arama ve bulma konusunda tavşan hızındadır” dedi. Akbay, Özcan’ın Cumhurbaşkanı adayı olabileceğine ilişkin açıklamalarını da sert sözlerle eleştirerek, “Bolu’da 3 göbek yapmayı beceremeyen, 3 göbeğin hakkından gelemeyen Belediye Başkanı nasıl bu ülkede Cumhurbaşkanı adayı olur” diye konuştu.

Bolu Belediyesi İmar Müdürü ile İtfaiye Müdürünün Başkan Özcan’ın talimatıyla görevden alınmasını değerlendiren Akbay, “Tanju Özcan  Bolu halkının hak ettiği hizmeti sunma konusunda kaplumbağa hızında, polemik yaratma, kendine günah keçisi arama ve bulma konusunda tavşan hızındadır. Bu gün basın önünde yaptığı açıklama da akıl ve mantık çerçevesinde anlaşılabilecek türde bir açıklama değildir. Malum olduğu üzere geçtiğimiz cuma günü bizimde şaşkınlıkla izlediğimiz bir hızda, belediyede görev yapan iki kritik birim müdürü Özcan’ın talimatıyla görevden alınmıştır. Uzun yıllardır İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan ve kendi biriminde tecrübe ve takdir kazanmış, hem de itfaiye gibi kritik ve tecrübe gerektiren bir birimde müdürlük görevini yapan Mehmet Duman ve yine kendi talimatıyla göreve gelen Sinan Pekcan hakkında böyle bir karar almış olması şaşkınlık yaratmıştır. “ şeklinde konuştu.

KRİTİK BİRİME TECRÜBESİ OLMAYAN BİRİNE GETİRİYORSUN

Akbay, İtfaiye Müdürlüğüne tecrübesi olmayan birinin getirildiğini ifade ederek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Tanju Özcan yaptığı basın açıklamasında emekliliği gelen personelin emekli edilmesi yönünde bir düşünceye sahip olduğundan bahsetmektedir. Hatta bu konuda yaptığı değerlendirmede “Emekliliğin geldiyse emekli olmak zorundasın, gençlerin önünü açmak zorundasın” şeklinde ifadeler kullanmıştır. Gençlere yer açmak için “Emekli olun” diyeceksin ama diğer taraftan belediyenin en kritik birimlerinden birine tecrübesi olmayan ve emekli birini göreve getireceksin. Yarın bu birimin idaresinde doğacak bir aksaklık sebebiyle yaşanacak can ve mal kaybının mesuliyeti sizin üzerinizedir. Bilesiniz bu vebal sizindir. “

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI TEPKİSİ

Başkan Özcan’ın Cumhurbaşkanı adayı olabileceğine ilişkin açıklamalarına da tepki gösteren Akbay, “Kendini uzun süredir dev aynasında gören ve bir türlü kuramadığı ekibi sebebiyle sürekli belediye işlerini aksamalı, eksik ve yanlış şekilde yürüten Başkan yine hedef şaşırtması yaparak oluşturduğu suni gündemle kendini kurtarmaya çalışmaktadır. Kayseri’de gerçekleştirdiği ziyareti ve vatandaşın kendisine gösterdiği ilgiden bahsederek Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili mesaj vermeye çalışmaktadır. Bolu’da 3 göbeği yapmayı beceremeyen, 3 göbeğin hakkından gelemeyen Belediye Başkanı nasıl bu ülkede Cumhurbaşkanı adayı olur diye sormazlar mı adama? Kayseri’deki İstanbul’daki vatandaş, Bolu’da sayenizde çile çeken vatandaşın derdini sıkıntısını nereden bilsin? Siz önce asli olarak üstlendiğiniz bu şehrin insanının size güvenerek emanet ettiği belediye başkanlığı görevini hakkıyla yapın, verdiğiniz sözleri yerine getirin, ondan sonra rüyanızda belki kendinizi tavuk ambarında görürsünüz.” diye konuştu.

 

 

 

11 yorum yapılmış
  • NEMELAZIM
    22 Aralık 2021 • 02:30
    kasayı boşaltana parsel parsel satana ses etmeyip her gün başkalarına sallıyorsunuz ne kadar değişik bir insanasınız
  • Vatandas
    22 Aralık 2021 • 04:09
    Ugur Akbay.Sen once Merkez Bankasi Baskan ve yardimcilari ile Hazine ve Maliye Bakanligindaki gorevden alma ve atamalara da bir aciklik getiriver.Belediye Baskaninin Cumhurbaskanligi adayligi konusundaki aciklamalarindan sana ne,niye rahatsiz oluyorsun?Yuregin yetiyorsa,yeterli diplomaya sahipsen sen de cik ben adayim de.Ak partili Belediye baskani yaptigi usulsuz isler kanitlanmasin diye arsivi yakti gitti.Belgeleri yok etti.Vatandas unutmadi,Bunu da acikla aslanim.
  • Dakentli
    22 Aralık 2021 • 05:04
    Sen OLLLLLLL.
  • MustafaSebenli
    22 Aralık 2021 • 05:10
    AKP nin en komiği sensin emin ol.
  • Kurunfiek
    22 Aralık 2021 • 05:12
    Aynaya bakacak yüzünüz yok akpliler olarak birde başkasını eleştirmek
  • Yldz
    22 Aralık 2021 • 08:02
    Kanalı kapattı ancak kavşaklardan dönüp karşı yola geçmek için arazi aracı veya traktör kullanmak gerekiyor. Yaptıkları kavşaklar bir felaket acilen düzeltelim lütfen.
  • Bolulu
    22 Aralık 2021 • 11:33
    Bu kim?
  • Bolu14
    22 Aralık 2021 • 19:07
    Ya git ötede oyna sen kimsin ne den bahsetiyon seçim yakın seçim de her şey belli olur yaşına bakan sizi çocuk zanneder hadi git
  • Mustafa
    22 Aralık 2021 • 22:14
    Zerdali Sokak, Sınır Sokak, Behiye Baysal Caddesi ve Alpağut Caddelerinin kesiştiği KANAL YOLU üzerindeki kavşakçukur dolu. Acilen geçicide olsa asfaltlanması gerekmektedir. (A101, Kanal 14 Market ve Konak Kırathanesinin bulunduğu Kavşak)
  • GEREDELAL
    23 Aralık 2021 • 21:19
    HAHAHAH NE KOMIKSINIZ :)
  • Vatandasrza
    23 Aralık 2021 • 22:07
    Tutanmı var sende ol
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.