VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARKA ARKAYA GELEN GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

21 Aralık 2021

...................................................................................

Özel Haber: Adnan KARABULUT – Eda Nur GÖK

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesi’nde gerçekleşen arka arkaya istifaların ve görev değişikliklerin ardından açıklamalarda bulundu. Güner, “Bir araştırmak lazım. Acaba istifa ettiler mi yoksa ettirdiler mi?” dedi.

Bolu Belediyesi’nde son dönemlerde yaşanan görev değişikliklerinin ardından AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner açıklamalarda bulundu. Son olarak İtfaiye Müdürü Mehmet Duman’ın görevinden ayrıldığına dikkat çeken Güner, “Bolu Belediyesi’nde son günlerde sürekli görev değişikliği oluyor. Ben çok merak ediyorum. Bir araştırmak lazım. Acaba istifa ettiler mi yoksa ettirdiler mi? Tanju Özcan’ın yanında bulunan kişiler görevlerini iyi yapan kişilerdi. İtfaiye Müdürü Mehmet Duman son olarak görevini bıraktı. Ona bir sormak lazım ‘Neden görevini bıraktın?’ diye. Zabıta Müdürü Fikret Bey örneğin. Yıllardır Zabıta Müdürlüğü yapıyordu. Ne oldu birden?” dedi.

“ÖZCAN ‘BİR GECE ANSIZIN GÖREVDEN ALABİLİRİZ’ DİYOR HERHALDE”

İsa Özcan, Feridun Yılmaz ve Mansur Şen’in de görevlerinden neden ayrıldığını merak ettiğini söyleyen Başkan Güner, “İsa Özcan yıllardır aynı yerinde dururdu. Vatandaş ile en yakın ilişkileri o kurardı. Tanju Özcan’dan önce de orada vardı. Vatandaşlar onu çok severdi. Hepsinin ihtiyaçlarını karşılamak için çabalardı. Feridun Yılmaz da birden bire istifa etti. Hani diyorlar ya ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ diye, Tanju Özcan da ‘Bir gece ansızın görevden alabiliriz’ diyor herhalde. Feridun Yılmaz kendi alanında Bolu’nun en iyilerinden birisiydi. Mansur Abi de öyle. Bunları yanında tutman gerekirken sen görevden alıyorsun. İsmail Bey de bildiğim kadarıyla emekli edildi. Milletvekilliği yaptığı dönemden beridir yanında olan adam bir gece ansızın görevinden emekli oluyor. Yerine Ergin Bey geliyor. Ben merak ediyorum” şeklinde konuştu.

“YANLIŞ UYGULAMALAR YAPILIYOR”

Belediyedeki istifaların ardından Bolu’da yapılan uygulamalarda hataların olduğunu dile getiren Güner, “Belediye bence İl Özel İdare’ye vurmaya çalışmayı bırakıp kendi yapacağı işlere odaklansın. Alaaddin Yılmaz döneminden yapılan fabrika var. Kaldırım taşını üretiyoruz zaten. Sonra gidiyorsun köylere ilçelere veriyorsun. Ya zaten Özel İdare hepsinin parasını sana veriyor. Yanındaki bilgili adamları gönderirsen işlerin de böyle patlar. Bunun en büyük örneği de kavşaktır. Başkan da çıkıp özür diledi” diye konuştu.

“YUKARI ÇARŞI NE OLDU?”

Yukarı Çarşı’daki düzenlemeler hakkında da konuşan Güner, “Yukarı Çarşı’da düzenlemeler başladı. Ne oldu? Hani alt yapı düzelecekti. Yine yağmur yağdığında depoları su bastı. Bize şikayet ediyorlar. Ellerinde tenekeler ile tuvaletlere su taşıyan vatandaşlar boşuna taşıdı o zaman. Sadece yerden yüksekte ışıklar var. Düzenlemeler devam edecek mi merak ediyorum. İşte doğru adamları gönderirsen işlerin yanlış olur” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Emre
    21 Aralık 2021 • 23:39
    Sizin gibi bir gece Hazine ve maliye bakanı değiştirildiğinde hemde defalarca bunun hesabı kime sorulacak??
  • Memur
    22 Aralık 2021 • 01:41
    Suat bey Mehmet Duman bir sağlıkçı itfaiye müdürü nasıl kim zamanında oldu Fikret Er zabıta müdürü olalı yıllar olmadı bırakın da Satın belediye başkanı Tanju bey kendi çalışanını kendisi belirlesin.Bundan doğal ne olabilir ki.Sağlıkçıyı itfaiye müdürü yapmak normal mi sizce.Herkes işini yapsın boş konuşmayın siz hükümete ekonaminin durumunu sorun vatandaşın alım gücünü araştırın
  • Bolu14
    22 Aralık 2021 • 19:10
    Görevden affını istemişler mutlu oldu mu hani sizin gibi istifa yok af af
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.