VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“ERDOĞAN’DAN DESTEĞİMİ TAMAMEN ÇEKİYORUM”

21 Aralık 2021

.....................................................

Haber: Eda Nur GÖK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’nda Erdoğan’ın en yakın silah arkadaşı olacağını söyledi. Merkez Bankası’nın faizi 1 puan indirmesinin ardından açıklamalarda bulunan Özcan, “Erdoğan faiz indirimi konusunda samimi değil. Erdoğan’dan desteğimi tamamen çekiyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın silah arkadaşı olarak görev alacağını dile getirdi. Merkez Bankası’nın faiz indirimin, 1 puan düşürdüğünü açıklamasının ardından Tanju Özcan açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, Erdoğan’ın faiz indirimi konusunda samimi olduğunu düşündüğünü ancak yanıldığını dile getirdi. 

“ERDOĞAN’DAN DESTEĞİMİ TAMAMEN ÇEKİYORUM”

Özcan, “Güldüğüme bakmayın çok gerginim. Sık sık basın açıklaması yapıyoruz ama ülkede her saat bir şey değiştiği için biz de kendi değerlendirmemizi yapıyoruz. Ben başından itibaren farklı bir profil çizdim. Kendi partimin dışına çıkarak Erdoğan’ın faiz indirme politikasının doğru olduğunu söyledim. Ama gördüm ki Erdoğan faiz indirimi konusunda samimi değil. Öyle 1 puanlık faiz indirimleri ile bu olmaz. O yüzden faiz indirimi noktasında başlattığı ‘Kurtuluş Savaşı’ en yakın silah arkadaşıyım demiştim. Dün itibariyle Erdoğan’ın samimi olmadığını gördüğüm için Erdoğan’dan desteğimi tamamen çekiyorum” ifadelerini kullandı.
 

6 yorum yapılmış
  • Kulturlu
    21 Aralık 2021 • 08:37
    Sizinle aynı fikirdeyiz.Yanındayız Tanju başkan.
  • Btl
    21 Aralık 2021 • 08:53
    Tepki görünce çark et .Bu kadar samimisiniz!
  • abidin
    21 Aralık 2021 • 09:42
    çek başkan zaten destek vermen hataydı, madem doları 1 gecede % 40 düşürebiliyor neden bunu dolar 12-13 bandında yapmadıda milletin anasını ağlattı.
  • Hakhukuk
    21 Aralık 2021 • 10:20
    Sayin tanju ozcan kediye et teslim edilirdi cumhurbaşkanı tanju ozcan a devletin her hangi bir kurumunu verse chpliler soyar soğana çevirir tanju ozcanda beraber olur Edebiyat yapmayın üç kagitcilikla milletvekili ve bélédiye başkanı oldunuz
  • SEFERBABA
    21 Aralık 2021 • 23:40
    Abilerinden fırçayı yiyince geri çark edersin tabi, reiste nasıl üzüldü bir bilsen tanjucuğum desteğini niye geri çekti diye yemeden içmeden kesildi ,,
  • Mustafa
    22 Aralık 2021 • 22:15
    Zerdali Sokak, Sınır Sokak, Behiye Baysal Caddesi ve Alpağut Caddelerinin kesiştiği KANAL YOLU üzerindeki kavşakçukur dolu. Acilen geçicide olsa asfaltlanması gerekmektedir. (A101, Kanal 14 Market ve Konak Kırathanesinin bulunduğu Kavşak)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.