VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BECERİKSİZLİĞİNİZİ PERDELEMEYE ÇALIŞMAYIN”

19 Aralık 2021

.............................................

Bolu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, Bolu Belediyesi’nde görev yapan müdürlerin birbiri ardına gelen görevden alınma haberlerine tepki gösterdi. Akbay “Belediyeyi yönetemeyenler, suçu kendilerinde arayacaklarına günah keçileri aramakta, kendi beceriksizliklerini perdelemeye çalışmaktadırlar” dedi.

Bolu Belediyesi’nde görev yapan birçok müdür ve yetkili pozisyonda kişilerin görevden alınması ve son olarak imar ve itfaiye müdürünün de görevden el çektirilmesinin ardından, Bolu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay yaptığı açıklamayla görevden alınmalara tepki gösterdi. Akbay, Bolu Belediyesinde geçen 3 yıllık sürede Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın takımını bir türlü kuramadığını söyledi. Akbay ortaya çıkan yönetim zafiyetinin Bolu’ya ve Bolu halkına zarar verdiğini ifade etti. Akbay ayrıca haksızlığa uğrayarak işten çıkartılan belediye çalışanlarının sonuna kadar yanında olduklarını sözlerine ekledi.

“OLAN BOLU’NUN KAZANIMLARINA, PARASINA VE GEÇEN SÜRESİNE OLMUŞTUR”

Akbay yaşanan gelişmeleri şu değerlendirmeleri yaptı:

Belediyede 3 senede haksızlığa uğrayan onlarca kişi var. Belediye yönetimi başta malum kişi başta olmak üzere maalesef gayri hukuki ve mantık dışı bir yaklaşımla belediyeyi idare etmek istemektedir. Buradan hatırlatmak ve duyurmak istiyorum tüm haksızlığa uğrayan, hakkı gasp edilen, hakları elinden alınan, tüm belediye çalışanlarının, işçilerimizin, memurlarımızın ve müdürlerimizin arkasındayız, yanındayız. Belediyeyi yönetemeyenler, suçu kendilerinde arayacaklarına günah keçileri aramakta, kendi beceriksizliklerini perdelemeye çalışmaktadır. Geçirdikleri 3 yıllık süreyi ekipsizlik içinde, aciziyet içinde, sağa sola saldırarak, Bolu’nun sorunlarından uzak suni gündem yaratma çabalarıyla boşa geçirdiler. Malum şahıs ve ekibi Bolu halkına ait olan ve uzun sürede elde edilen kazanımları malesef tabiri caizse gümrükten mal kaçırırcasına hızla elden çııkarmaktadır. Korkunç bir savurganlık anlayışıyla 1 Milyar 500 Milyon TL harcayarak arkasında kocaman bir hiç bırakmıştır. Yaptıkları bütün bu yanlışların üzerinde birde astığım astık kestiğim kestik bir tutumla görevden almalar başlamıştır. Bolu halkı yaşanılanları görmektedir. Mızrak çuvala sığmaz olmuştur. Olan Bolu’nun kazanımlarına, parasına ve geçen süresine olmuştur. Biz AK Parti belediye meclis üyeleri olarak doğruları söylemeye ve üzerimize düşen vazifeyi sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Bolu halkı bu konuda müsterih olsun, elbet bu yapılanların hesabı sorulacaktır.

8 yorum yapılmış
  • KocaBolulu
    19 Aralık 2021 • 12:04
    Yav ağzıma laflar gelip gidip duruyor yutuyorum çene yapacağına sürekli başkasına çamur atacağına iş yapın memleketi batırdınız
  • Vatandas
    19 Aralık 2021 • 06:34
    Ugur Akbay.Aynaya bak aynaya.Merkez Bankasi Baskan ve yardimcilari ile Hazine ve Maliye Bakanlari kac kere degisti.Bunlara da yorum yapiver.Ekonomiyi de degerlendiriver.Marketlere git de bir bak.Vatandasla konusabilecek yuzun varsa git konus.Asgari ucreti anlatirsin.Temel gida maddelerine yapilan zamlari agzina alma.Vatandas seni pisman eder.Icranin isine karisma.Baskan secildikten sonra parti rozetini cikararak ben bana oy veren oy vermeyen herkesin Belediye Baskaniyim dedi.
  • NecatiCansoy
    19 Aralık 2021 • 07:31
    AKP çokmu becerikli
  • MustafaSebenli
    19 Aralık 2021 • 07:52
    İyi ki varsın komik adam
  • VATANDARIZA
    19 Aralık 2021 • 18:18
    EVET SİZLERDE İYİ BECERİYORUNUZ AKP LİLER ...MEMLEKETİN HALİ ORTADA...!
  • bagan
    19 Aralık 2021 • 22:33
    Adalet YOK Kalkınma Partisi belediye meclisi kadrosu çoookk ama çokk zayıf, iki kelime edemiyorlar, komik duruma düşüyorlar..
  • NEMELAZIM
    20 Aralık 2021 • 03:41
    4 yılda 4 ekonomi bakanı değişti merkez bankası başkanını saymıyorum bile ama buna laf etmeyen adam gelmiş değişen müdürlere laf ediyor. adam anca sizin artıklarınızı temizliyor.
  • vatanda
    20 Aralık 2021 • 13:33
    e alattinde geldiğinde onlarca işçiyi çıkarmadı mı işten.tanju yine yer değiştirmiş atmamış ki.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.