Bolu Belediyesinde uzun yıllardır İtfaiye Müdürü olarak görev yapan Mehmet Duman, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla görevden alındı.
Bolu Belediyesi eski başkanı Alaaddin Yılmaz döneminden bu yana uzun yıllardır İtfaiye Müdürü olarak görev yapan Mehmet Duman’a Cuma günü gönderilen tebligatla görevinden alındığı bildirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla Duman’ın emeklilik dilekçesini vermesini istediği sonrasında da görevden alındığı öğrenildi.
Duman’ın yerine eski Bolu Valisi olan ve bir dönem CHP Milletvekili olarak görev yapan Ali Serindağ’ın koruma polisi olan Hüseyin Kazlı’nın geleceği iddia edildi. Emekli polis olan Kazlı, son olarak HighwayAlışveriş Merkezinde güvenlik amiri olarak çalışıyordu.


