VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

STK’LAR BOLU İÇİN BİR ARAYA GELDİ

16 Aralık 2021

........................................................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısında bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başkanları sorunlarını paylaşarak kent için hayata geçirilmesi gereken projeleri anlattılar.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentteki sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Bir otelde düzenlenen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Meclis Başkanı Halit Ergül’ün evsahipliğinde düzenlenen toplantıya Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Bakkallar ve Şekerciler Odası Başkanı Selahattin Ayen, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Murat Abak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat, Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilciliği Başkanı İsmail Doğandor, İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği Başkanı Nazmi Uçar, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği Başkanı Niyazi Kalfa, Mimarlar Odası İl Temsilciliği Başkanı Uğur İlhan, Makine Mühendisleri Odası İl Temsilciliği Başkanı Erol Perçin, Gıda Mühendisleri Odası İl Temsilciliği Başkanı Cem Kösemeci, Bolu SMMM Odası Yönetim Kurulu Sekreteri İlkay Bağatır, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Fatih Yamaner ve Vakıf Sekreteri Mustafa Yaman, Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Nahit Abak, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, Köroğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal, Bolu Asrın İşadamları Derneği Başkanı Burhan Turan, Bolu Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu, Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Bolu Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Duha Özçelik, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Bolu İl Temsilcisi Nusret Özarslan ve TOBB Bolu İl Akademik Danışmanı Doç.Dr. Sertaç Çifci katıldı.

"SON DERECE ÖNEMSİYORUZ"

Bolu’nun sosyo-ekonomik gelişimi ile ilgili gündemde bulunan konuların ele alındığı toplantının açılışında konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, ilin kanaat önderleri olan paydaş sivil toplum kuruluşlarının aynı masa etrafında bir araya gelmelerini son derece önemsediklerini vurguladı. 
Ateş, Ticaret ve Sanayi Odasının gündemindeki çalışma ve projeler hakkında katılımcılarla bilgiler paylaştı.
Toplantının devamında ise katılımcı STK başkan ve yöneticileri sırayla söz alarak ilin gündemindeki konular ve yapılmasında fayda görülen çalışma ve projeler ile ilgili bilgi ve önerilerini sıraladı.

2 yorum yapılmış
  • VeyselParlar
    19 Aralık 2021 • 07:52
    BİR ŞEHİR YANAR İÇİMDE Bir yıldız kayar, afili gecelerde, Tut tutabilirsen beni o vakit, Bir kısrağın en şahlanmış hali içimde, Bir kaplanın kükreyişi zihnimde, Bir aşkın en hüzünlü şarkısına seni yazarım, Kimse bilmez, sensizliğimde yanarım Yinede yıldız yıldız üşürsün gökyüzünde. Bir şehir yanar içimde, Seni ,bensizliğime saklarım o vakit, Her bir göz yaşım sen olursun, Yetmez bir düş,bir hayal,olursun, Yetmez kor bir yangın olursun. Bir ş
  • AdemZEL
    17 Aralık 2023 • 10:11
    SEN BİLİRMİSİN Sen bilir misin ? Sensizliği ben kaç yutkunuşa sakladım. Nefes nefes çekilirken sen içime, Boğazımda acılar düğümlenirken, Gözlerim damla damla bedel ödedi, Damlalar yanaklarımdan süzülürken. Ve...... Kaç boş verler, Kaç buda gelir geçerler, Çınladı kulaklarımda da, Yarama merhem olmadı. Ve...... Sevdam içimde idam edilirken, Sen hasretin dar ağacını kurdun, İdam ipini çekerken. Hemde en katmerlisinden.... Sen bilir misin ? Hayallerin yok olu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.