VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKONOMİ İYİ DÖVİZ DIŞINDA MESELE YOK

13 Aralık 2021

........................................

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ekonomi hakkında açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, “Türkiye zor bir coğrafyada olmasına rağmen 21'inci yüzyılda dünyanın ve bölgenin zenginliğinden daha fazla pay alabilecek bir ülkedir. Sadece biraz daha sabır. Türkiye ekonomide hak ettiği konumda değildir” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi'nin kapanış toplantısına katılmak üzere gittiği Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Bekir Pakdemirli, ziyaret sırasında ekonomi ile ilgili açıklamalar yaptı.

"TÜRKİYE EKONOMİDE HAK ETTİĞİ KONUMDA DEĞİL"

Türkiye’nin gündeminin zor bir gündem olduğunu ifade eden Bakan Pakdemirli, “Terör de bitti bitecek durumuna gelmiştir. Türkiye zor bir coğrafyada olmasına rağmen 21'inci yüzyılda dünyanın ve bölgenin zenginliğinden daha fazla pay alabilecek bir ülkedir. Sadece biraz daha sabır. Türkiye ekonomide hak ettiği konumda değildir.

"EKONOMİK DEĞERLERİN HEPSİNDE DÖVİZ DIŞINDA ANA MESELE YOK"

Türkiye'de ekonomik değerlerinin hepsinde döviz dışında ana meselesi yok gibi gözüküyor. Cuma günü bütçeye gittiğimde, bütün partiler hizmet için var ama AK Parti’ye Türkiye’nin bir kez daha ihtiyacı olduğunu anladım.

"MUHALEFETİN BİZİ KONUŞTURMAMAK DIŞINDA VİZYONU YOK"

Muhalefetin bizi konuşturmamak dışında hiçbir vizyonları yok. Eleştirebilecekleri konum yok. Bizlere bağırmak, çağırmak dışında, hata yapmamızı beklemek, o hatanın üzerinden siyaset yapmak, kurumlarımızı yıpratmak dışında hiçbir amaçları yok. Ben de dedim ki iktidara gelemezsiniz ya ama geldiğinizi düşünün, geldiğinizde devletin kurumlarına ihtiyaç olmayacak mı? Maalesef hiçbir devlete dair görüşleri, vizyonları olmayan ana muhalefet ve onun uydularıyla karşı karşıyayız. AK Parti dışında Türkiye ile ilgili yapabilecekler konusunda doğru politikaları ve duruşları yok. 2023’e doğru giderken Erzurum’da tekrar bayrağı ele alarak, kapı kapı gezelim” açıklamalarında bulundu.

5 yorum yapılmış
  • ErsanTrk
    13 Aralık 2021 • 23:17
    MİLLET ile Dalga Geçiyor... Tarım Bitti.. Hayvancılık Bitti... Sizin yanlış politikalarınız yüzünden ekonomi battı. Üretim Sanayii Bitti... Dolar Almış Başını Gitmiş
  • Bolulu
    14 Aralık 2021 • 00:18
    Tarım bakanı ekonomi iyi diyor.Bakıyoruz ülkeye samanı Suriye'den buğdayı Rusya'dan pirinci Çin'den alıyoruz.20 yıl öncesi bu ülke kendi kendine yetebilen kendi ununu buğdayını pirincini üreten dünyada nadir ülkelerdendi.Şimdi oda kalmadı.Herşeyi dışardan dolarla alıyoruz.Sonrada ekonomi iyi döviz dışında mesele yok diyorsun.Bu vatandaş artık bunu yermi yemezmi bilmiyorum.
  • Yaman
    13 Aralık 2021 • 06:10
    Herşeyi dışardan alırsak döviz mesele olur tabi işçi olarak herşeyi üretebiliyoruz ama hammade olarak sürekli dışarı bağımlıyız
  • GlerenKapoglu
    13 Aralık 2021 • 07:11
    Günlük artan fiyatlar, had safhada işsizlik, minnacık maaşlar,yok edilmiş üretim tarım... Daha sayayım mı... Öyle sanıyorumki bu gereksiz kişi ekonomiyi harfler topluluğu sanıyor. E. K. O. N. O.M.İ. nasıllar? Ellerinizden öper efeeemm...
  • smail
    14 Aralık 2021 • 00:22
    Bu hangi ülkenin tarım bakanı???
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.