VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZİKZAK ÇİZEREK GİDEN SÜRÜCÜ YAKAYI ELE VERDİ

13 Aralık 2021

.................................................

Bolu'nun Seben ilçesinden görevden dönen polislerin, yolda zikzak çizdiği için şüphelenip durdurduğu hafif ticari araçta ruhsatsız pompalı tüfekle yakalanan Suat Ö. gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Seben- Bolu yolunda meydana geldi. Seben ilçesinden Bolu yönüne giden hafif ticari aracın yolda zikzak çizerek gittiğini gören polisler aracı durdurdu. Seben’den görevden dönen iki polis, aracın arkasındaki tüfeği görünce sürücüyü araçtan indirerek kelepçe taktılar. Araçta bulunan ruhsatsız tüfeğe el koyan polis ekipleri olayın yaşandığı bölgenin jandarmaya ait olması nedeniyle jandarma ekiplerine haber verildi. Suat Ö. daha sonra olay yerine gelen jandarma ekiplerine pompalı tüfekle birlikte teslim edildi. Gözaltına alınan Suat Ö. ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 yorum yapılmış
  • MustafaSebenli
    13 Aralık 2021 • 02:12
    Bildiğim kadarıyla sadece çok komik derecede düşük bir para cezası var ruhsatsız av tüfeği bulunduranlar için.. Öyle kelepçe felân takacak bir durum yok. Memur beylerin sebende canı sıkılmış aksiyon arıyor anlaşılan..
  • Bolub
    14 Aralık 2021 • 08:12
    Haberde polis diyor fotoğraf Jandarma.Diyelim polis yanlış yazıldı acaba sürücü ne yaptıki kelepçe TAKILDI.VAROLSUN ASKER POLİS.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.