VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI GELDİ

11 Aralık 2021

..........................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1. Lig’in 16’ncı haftasında Adanaspor ile karşılaştı. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Bu skor ile Beypiliç Boluspor Spor Toto 1. Lig’de 20 puan ile 11’nci sırada yer alırken, konuk Adanaspor ise 20 puan ile 12’nci sırada yer aldı.

Beypiliç Boluspor karşılaşmaya Gentain Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Fethi Özer, Emin Bayram, Abdurrahim Dursun, Odise Roshi, Hakan Bilgiç, Berk Yıldız, Bertu Özyürek, Dejvi Bregu ve Kabongo Kasongo ilk 11’i ile çıktı.

Konuk Adanaspor ise, Goran Karacic, Isaac Donkor, İsmail Erdoğan, Yohan Roche, Uğurcan Yazgılı, Youssef Ait Bennasser, Cem Özdemir, Fıratcan Üzüm, Celil Yüksel, Ahmethan Köse ve Samuel Tetteh ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

İŞTE YEDEK KULÜBELERİ

Ev sahibi Boluspor’un yedek kulübesinde, Ömer Alıcı, Atamer Bilgin, Ensar Bilir, Abdoulaye Diarrassouba, Talha Erdoğan, Diyar Kaba, Arda Köksal, Jakob Novak, Erkam Reşmen ve Arda Hilmi Şengül yer aldı.

Konuk Adanaspor’un ise yedek kulübesinde, Burak Çapkınoğlu, Muhammed Fatih Ardıç, Muhammet Çakı, Rüştü Hanlı, Kinglsley Innocent, Harun Kaya ve Samed Kaya yer aldı.

KASONGO NET BİR GOL FIRSATINDAN YARARLANAMADI

Karşılaşma konuk Adanaspor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın 3’üncü dakikasında Adanaspor’un kullandığı serbest vuruşta Uğurcan Yazgılı’nın kafa vuruşunu Boluspor kalecisi Selmani kurtardı. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen Boluspor Berk Yıldız’ım vuruşunu kaleci Karacic kurtardı. Karşılaşmanın 27’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Kabongo Kasongo’nun ceza sahası yayından vuruşu üstten dışarıya çıktı. Kasongo net bir gol fırsatından yararlanamadı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında gelişen Adanaspor atağında Tetteh’in kafası direğin yanından dışarıya çıktı. İlk yarının sonun 2 dakika ilave edildi. 45+1’nci dakika Roshi rakibine yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti.

ADBURRAHİM SAKATLANDI

İkinci yarı ev sahibi Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başladı. Adanaspor’da karşılaşmanın ikinci yarısının başında Yohan Roche oyundan çıkarken, oyuna Rüştü Hanlı dahil oldu. Oyuna dahil olan Rüştü Hanlı karşılaşmanın 46’ncı dakikasında rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü. Karşılaşmanın 66’ncı dakikasında Boluspor’da Abdurrahim Dursun sakatlanarak oyundan çıktı. Abdurrahim Dursun oyundan çıkarken oyuna Erkam Reşmen dahil oldu. Oyuna giren Erkam Reşmen karşılaşmanın 68’nci dakikasında sarı kart gördü.

BREGU SERBEST VURUŞTA GOLE YAKLAŞTI

Karşılaşmanın 70’nci dakikasında Boluspor’da Bertu Özyürek oyundan çıkarken, oyuna Jakob Novak girdi. Karşılaşmanın 76’ncı dakikasında Adanaspor’da Cem Özdemir’in yerine Kinglsley Innocent dahil oldu. Karşılaşmanın 80’nci dakikasında Boluspor’lu Bregu’nun kullandığı serbest vuruş az farkla auta çıktı.

BERK’İN VURUŞU AZ FARKLI DIŞARIYA GİTTİ

Karşılaşmanın 82’nci dakikasında gelişen Adanaspor atağında Celil’in ceza sahası dışından vuruşu kaleci Selmani’de kaldı. Karşılaşmanın 83’üncü dakikasında gelişen Boluspor atağında Berk Yıldız’ın ceza sahası dışından vuruşu az farkla dışarıya gitti. Karşılaşmanın 88’nci dakikasında Adanaspor’da Ahmethan Köse oyundan çıkarken yerine Harun Kaya dahil oldu. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Boluspor’da Bregu oyundan çıkarken, oyuna Arda Hilmi Şengül dahil oldu. İlk yarının sonuna 6 dakika ilave edildi. Adanaspor’da Tetteh oyundan çıkarken, yerine Muhammet Ömer Çakı oyuna girdi.

KARŞILAŞMADA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonunda çıkan tartışmadan sonra Boluspor’lu Berk Yıldız sarı kart gördü. Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca Boluspor ile Adanaspor 0-0 berabere kaldı. Bu skor ile Beypiliç Boluspor Spor Toto 1. Lig’de 20 puan ile 11’nci sırada yer alırken, konuk Adanaspor ise 20 puan ile 12’nci sırada yer aldı.

  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI GELDİ
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI GELDİ
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI GELDİ
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI GELDİ
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI GELDİ
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANA RAZI GELDİ
1 yorum yapılmış
  • Halk
    11 Aralık 2021 • 06:24
    Razı gelmedi öyle anlaştı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.