VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABAT: FUTBOLCULARIMIZA CİDDİ KULÜPLERDEN TEKLİF VAR

9 Aralık 2021

..............................................

Beypiliç Boluspor Başkanı Abdullah Abat, play-off hattında bulunan takımlarla aralarında 3 puan fark olduğunu belirterek, “Bolusporun her zaman hedefi var. Boluspor sessiz, derinden giden ve gerçekten takım olma yolunda yol kat etmiş bir takım. Futbolcularımıza ciddi kulüplerden teklifler var” dedi

Son iki maçta aldığı galibiyetle moral bulan Beypiliç Boluspor’da Kulüp Başkanı Abdullah Abat, karşılaşmalarda sergiledikleri performansı zaman zaman skora yansıtamadıklarını ifade ederek, “İki haftada 6 puan aldık ve önümüzde Adanaspor maçı var. Buradan da 3 puan hedefliyoruz. Futbol bu, üç skora da açık.Tabii ki niyetimiz maçı almak, daha sonra deplasmanda oynayacağımız Samsunspor maçını almak. Play-off hattında bulunan takımlarla aramızda üç puan fark var. O maçları da galibiyetle sonuçlandırırsak play-off potasında olacağız.” diye konuştu.

BOLUSPOR’UN HER ZAMAN BİR HEDEFİ VAR

Abat, kırmızı beyazlı takımın her zaman bir hedefinin olduğunu vurgulayarak açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bunlar erken havaya girmeyle olmuyor. Ayaklarımızı sağlam yere basmamız gerekiyor. Rehavet olmaması gerekiyor. Boluspor, sessiz, derinden giden ve gerçekten takım olma yolunda yol kat etmiş bir takım. Boluluların, Boluspor’un ve taraftarın mutlu olabileceği bir süreç yaşatmak istiyoruz. Burada kimse kendi menfaati için durmuyor. Boluspor’da gerçekten bu yılki futbolcu kadrosuyla da transfer anlamında gelir elde edebilecek bir düzeye gelmiş durumda. Futbolcularımıza ciddi kulüplerden teklifler var. Boluspor’un menfaati ve takımın istikrarı için çok ciddi teklifler gelmediği sürece yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz.”

Abat, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Trabzonspor maçına değinerek, “İddialı konuşmanın bir esprisi yok ama futbol bu. Gönlümüzden geçen kupa maçında Trabzonspor’u eleyerek bir üst tura çıkmak.” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’de son iki maçını kazanan Beypiliç Boluspor, 16. hafta öncesi çıktığı 14 maçta 19 puan ve averajla 11. sırada yer alıyor.

 

1 yorum yapılmış
  • Demircan
    10 Aralık 2021 • 10:05
    Zamanında çok yendik yenilmiycek bir takım değil yeterli yardımlaşmak oynayın basarilar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.