VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ASILSIZ PAYLAŞIMLARA UYARI GELDİ

7 Aralık 2021

.......................................................

Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, sosyal medyada gündeme getirilen ‘İŞKUR’un iş bulma konusunda aracılık ettiği’ gibi paylaşımlara itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), internet sitelerinde ve çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden gündeme getirilen ‘İŞKUR istihdama aracılık ediyor’ ve benzeri paylaşımlara itibar edilmemesi duyurdu. Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü düzgün ve doğru bilgiyi www.iskur.gov.tr adlı internet sitesinden ulaşılabileceğini belirtti.

“SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA YAPILAN PAYLAŞIMLARA İTİBAR ETMEYİNİZ”

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, “ Son dönemlerde çeşitli internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında İŞKUR'un evde paketleme işi bulma konusunda aracılık ettiği, işe yerleştirilen vatandaşların sigortalarının da İŞKUR tarafından yapıldığı konusunda çeşitli paylaşımlar yapılmaktadır. Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bu bağlamda bir istihdama aracılık etmediğinden vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için web sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlara itibar etmemeleri, İlimizde iş talebi olan vatandaşlarımız işverenlerimizin güncel listesini Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü şahsen ziyaret ederek veya www.iskur.gov.tr internet sayfasından kullanıcı adı ve şifrelerini girerek sistem üzerinden görebilirler. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.