VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BIÇAK PARASI İSTEYEN DOKTOR HAKKINDA KARAR VERİLDİ

3 Aralık 2021

..................................................................

Bolu'da, iş kazası sonucu elinde kesik oluşan hastadan 20 bin lira bıçak parası isteyen ve suçüstü yakalanan doktor A.G. ve sağlık memuru İ.Ü. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Düzce'de iş kazası geçiren ve elinde kesik oluşan vatandaş ilk müdahalesinin ardından tedavi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Vatandaş, hastanenin plastik cerrahi bölümünde tedavi altına alındı. Hastanın tedavisini yürüten Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor A.G., vatandaşa ameliyat olması gerektiğini söyleyerek 20 bin lira bıçak parası talep etti. A.G.'nin talebini kabul eden hasta durumu polis ekiplerine bildirdi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Ameliyat edilen hasta seri numaraları alınmış 5 bin lirayı doktor A.G.'ye verdiği sırada ekipler operasyon düzenleyerek doktoru suçüstü yakaladı. Olayla ilgili doktor A.G. ve farklı bir kurumda çalışan sağlık memuru İ.Ü. gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen doktor ve sağlık memuru işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“DAHA ÖNCE DE ŞİKAYET EDİLMİŞTİ”

BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Söz konusu doktor hakkında daha önceden de CİMER'e şikayette bulunulmuştu. Hakkında devam eden iki soruşturma var. Dekanlık olarak konunun takipçisi olacağımızı ve idari soruşturma açacağımızı bildirmek isterim. Üniversitemizin adını bu şekilde lekeleyen hiçbir eyleme müsaade etmeyeceğiz. Gereken neyse yapacağız" dedi.

7 yorum yapılmış
  • Edasu
    3 Aralık 2021 • 03:55
    YAZIK ÇOK YAZIK MESLEĞİNDEN OLACAK HİÇ DÜŞÜNMÜYLORLARMI İNSANLAR BU PARAYI NASIL KAZANIYOR PARASI VARMI ZATEN EKOMOMİK KRİZ VATANDAŞIN BELİNİ BÜKÜYOR HİÇBİR ŞEYİN YANINA YANAŞILMIYOR. YAPMAYIN SAYIN DOKTORLAR YAPMAYIN
  • komik
    3 Aralık 2021 • 09:49
    edasu sence mesleğinden olur mu ? hiç bir kanunu hiç bir yönetmeliği bilmeden sadece yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz .
  • mudurnulu
    3 Aralık 2021 • 10:52
    Devletimiz size zam yapmis aylik aliyorsun sukur edecegine seytana uymussun.durustler her zaman kazanir allah dogru yoldan ayirmasin.
  • Bolulu
    3 Aralık 2021 • 12:12
    Yıllarca devlete sigortanı yatır bağkurunu yatır sonrada bıçak parası ver.terbiyesiz
  • cemile
    3 Aralık 2021 • 12:14
    bu doktor çok iyi bir insan doktora kumpas kurmuşlar gibi.doktoru harcamayın.
  • Mehmet
    3 Aralık 2021 • 21:20
    Cahilbkonusmayin evet doktor çok iyi biri ,o kadar büyük yolsuzluk varken onlara tepki göstermeyip buna tepki vermek bilemiyorum
  • bolulu
    3 Aralık 2021 • 21:32
    Dekan durumun farkında diyorya daha öncede şikayet almıştı neden şimdiye kadar sesini çıkarmadın. Gönderseydiniz de yerine başka doktormu yok birsürü atama bekleyen genç e yetenekli doktorlar var. Zamanında sağlık sektörü böyle yürüyordu hastanede rehin kalıyordu insanlar, hala böyleleri varsa Allah onların yediği haram lokmayı inşallah tez zamanda çıkarsın inşallah.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.