VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN HAKKINDAKİ HABERLERE CEVAP VERDİ

2 Aralık 2021

........................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Merkez Bankası’nın faiz konusuna artık bir nokta koyması gerektiğini vurgulayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizle mücadelesini desteklediğini söyledi. Basında çıkan ‘Özcan Erdoğan’ın yanında’ başlıklı haberlere de sosyal medya hesabından cevap veren Başkan Özcan, “İzahı olmayan şeylerin mizahı olur. Allah aşkına bu ekonominin ciddiye alınacak hali mi kalmış” diyerek cevap verdi.

Bolu Belediyesi Aralık ayı birinci birleşiminde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kurdaki hareketliliğe değindi. Kurdaki hareketlenme ve Merkez Bankası’nın faiz artırımı hakkında konuşan Özcan, “Artık faiz konusuna da bir noktayı koyalım. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Faiz haram. Bakara Suresi 275. Ayetinde Allahuteala faizcilerin asla cehennemden çıkamayacaklarını bildiriyor. O Merkez Bankası Başkanı derhal faizi sıfıra düşürmeli. Kurtulalım faizden. Dolar yükselirse yükselsin. Milli Kurtuluş Savaşı’nda faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Sayın Cumhurbaşkanının faize karşı başlattığı bu savaşta ben Bolu Belediye Başkanı olarak yanındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

“DOLAR İSTERSE 100 LİRAYA ÇIKSIN”

Türkiye’de faizin sıfıra inmesini arzuladığını da kaydeden Başkan Özcan, “Faiz düzeni ve faizcilerden sıkıldım. Bir avuç tefeciye Türkiye’yi mahkûm edenlerden sıkıldım. Derhal Merkez Bankası Başkanı istifa etsin ya da bir kararname ile faiz sıfıra düşsün. Ben faizin derdindeyim. Dolar isterse 100 liraya çıksın” ifadelerini kullandı.

“KENDİ PARTİSİNİN SÖZCÜSÜNÜ DE KINADI”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın ‘Faizin düşmesi yanlış’ sözlerine yanıt veren Başkan Özcan; “Bizim Parti Sözcüsüne de kızıyorum. Sayın Öztrak, ‘Faizin düşmesi yanlış’ diyor. Nesi yanlış Sayın Öztrak? Sayın Cumhurbaşkanı faizleri sıfıra çeksin ve kısa zamanda bu ülkeyi refaha ulaştırsın. Ben kendisinin bu konuda samimi olduğunu biliyorum” dedi.

HAKKINDAKİ HABERLERE CEVAP VERDİ

Tanju Özcan, Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmanın ardından ulusal ve yerel medya organlarında ‘Özcan’dan Erdoğan’a destek’ ve ‘Özcan Erdoğan’ın yanında yer aldı’ başlıklı haberlere cevap verdi. Kendi konuşmasını alıntılayarak paylaşım yapan Özcan, “İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Bu konuşmamı sevgili basın mensubu arkadaşlarımız nerelere çekmiş. Allah aşkına bu ekonominin ciddiye alınacak hali mi kalmış” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • olak
    2 Aralık 2021 • 12:04
    Sen kendine bak hadsizlik yapma. Su aboneliğine 1500 TL aloyorsun ekonomi diyorsun. Hangi şehir alıyor. TV de Suriyeliler işlerde çalıştırılıyor diyorsun kendin belediye de alt eleman Afganlı Suriyeli calistiriyorsun
  • olak
    2 Aralık 2021 • 12:05
    Faiz konusunda haklısın bu arada.
  • boluluyumbolulu
    2 Aralık 2021 • 23:44
    sana mı kaldı ekonomi, cumhurbaşkanını suçlamak, dalga geçmek, alt tarafı belediye başkanısın kendini bi halt sanıyorsun fazla hoplayıp zıplıyorsun, 2023 göz kırpıyorsun ama sen kendi kendine çalıyorsun, yakında chp senin ipini keserse görürsün
  • Garipbirkyl
    4 Aralık 2021 • 09:54
    Çok saçmalayan boş konuşan gördüm ama By Tanju gibisini görmedim
  • Hakhukuk
    4 Aralık 2021 • 11:11
    Bolu bélédiye başkanının sorunu ne anlamadım önce merķez bankasi kendi kafasına göstermesin faizi indiremez 1931 de merkéz bankasi kurulurken o zaman CHP ismet İnönü yonetimi merkeź bankasininin % 85 ini yahudilere hisselerini vermiş % 15 ini halka arz etmis neden TL de Türkiye Cumhuriyet merkez bankasi yazıyor neden Türkiye Cumhuriyeti yazmıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.