VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“RESMEN KENDİ KENDİMİZE YEDİK GOLLERİ”

20 Kasım 2021

..............................................

Boluspor, Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Erzurumspor teknik direktörü Erkan Sözeri, açıklamalarda bulundu.

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer iki farklı 45 dakika izlediklerini anlatarak, “İlk yarı kendi kimliğimizin çok dışında Boluspor vardı ve ilk 45 dakika en kötü oyunlarımızdan birini oynadık. Karşımızda kaliteli oyunculardan kurulu bir takım var ve hatayı affetmiyorlar. 2-0 geriye düştük ve benim hiç kabulleneceğim durum değildi” ifadelerini kullandı.

Erginer, eksiklerle sahaya çıktıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Eksikler çok önemli değil sahaya 11 kişi çıkıyorsunuz. Hiçbir zaman da bunun arkasına sığınmadım, İyi bir ikinci yarı vardı ve kendi oyun kimliğimize yakın bir oyun oynadık. 3. golü yemesek maçın son dakikalarına kadar beraberlik şansımızı sürdürebilirdik. Erzurumspor bize 3 gol attı onları tebrik ediyorum ama bu gollerde kendimizin de büyük hatalarımız var. Resmen kendi kendimize yedik golleri. Erzurum’da 2-0 geriden gelip maçı çevirmek kolay olmuyor. İkinci yarı bunun için çok mücadele ettik. Erzurumspor’u tebrik ediyorum.”

ERZURUMSPOR CEPHESİ

Erzurumspor teknik direktörü Erkan Sözeri ise, ikinci yarıda takımın istenen oyunu ortaya koymadığını ifade ederek, “Devre arasında konuşmamıza rağmen nedense böyle oldu. Bunu konuşup düzelteceğiz, belki şampiyonluğa oynamanın stresi olabilir. Her maç bizim için ders. İlk yarıdan memnunum ama ikinci yarıdan hiç memnun değilim. İlk yarıdaki oyunumuzu daha da ileri taşımak en büyük hedefimiz olacak” diye konuştu.

Sözeri, maçın hakemi Oğuzhan Çakır’ın iyi maç yönetmesine rağmen bazı hatalar yaptığını iddia ederek, şöyle konuştu:

“Oğuzhan hoca oyuna hakimdi, iyi yönetti ama genç hakemlere destek vermek için kritik yerlerde hata yapmayacaksınız. Benim iki penaltımı vermeyeceksin, dışarıda olan pozisyona penaltı veriyorsan ben seni nasıl destekleyeyim. Biz burada emek sarf ediyoruz. Kazandığımız maçtan sonra söylüyorum, kaybetsek derler ki ‘bahane arıyor’. Hakem izlesin pozisyonları o da gerçekten görecektir. Sen 2-0 iken benim penaltımı vermiyorsun, isterse 5-0 olsun sen penaltımı vereceksin. Geçen sene bu ligde averajla şampiyonluğu kaybeden takım var.”

4 yorum yapılmış
  • KocaBolulu
    20 Kasım 2021 • 11:00
    Kaç senedir gelen bütün başkanlar şu takıma adam gibi santrafor alamadı prioviçi alan Başkan hariç yazık boşuna koltuk doldurmayın gidin yeter artık
  • Zfr
    21 Kasım 2021 • 03:50
    Birde bahane üretme hocam yapamıyorsun bu işi istifa et gururun varsa
  • HAKKAT
    21 Kasım 2021 • 21:45
    Yetkim olsun hepinizi hamamçayırına gönderir klübü kapatırdım.
  • Krolu
    22 Kasım 2021 • 00:41
    Reha hoca efendi sen takımı oynatamiyorsun senin hocalık bilgin bu kadar seni takıma alanda suç böyle devam ederse boluspor düşme hattından çıkamaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.