VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ’DE EĞİTİMLER BAŞLADI

20 Kasım 2021

...............................................

Bolu’da AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” düşüncesiyle düzenlenen “Teşkilat Akademisi” eğitim programı başladı.

İki gün sürmesi planlanan programa, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti ilçe belediye başkanları ve parti teşkilatının çeşitli kademelerinde yer alan üyeler katıldı. Program, İstiklal Marşı ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videolu mesajının gösterilmesiyle başladı.

“2022 YILINDA EKONOMİK ANLAMDA RAHATLAMA YAŞANACAK”

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “2 yıl boyunca dünya coğrafyasını etkisi altına alan Covid-19 virüsü maalesef sağlığımız, sosyal yaşantımız ve toplumsal ilişkilerimiz dışında ekonomimize de belli oranda zararlar verdi hala daha veriyor. Ancak unutulmamalıdır ki; ekonomideki sıkıntı ülkemize has bir sorun değil. Dünyanın en gelişmiş Avrupa ülkeleri ve Amerika’da da büyük ekonomik sorunlar baş gösteriyor. Söz konusu ülkelerde yaşanan tedarik zinciri sıkıntıları nedeniyle, akaryakıt fiyatlarında büyük artışlar yaşanıyor, elektrik ve doğalgaza fahiş zamlar yapılıyor, marketlerdeki ürünlere her geçen gün yeni zamlar ekleniyor. Sonuç olarak koronavirüs kaynaklı olarak bütün dünya ekonomileri sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Lütfen bu durumu vatandaşlarımıza, komşumuza, iş arkadaşlarımıza ve etrafımızdakilere anlatalım. Gerçeği öğrensinler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bahsettiği üzere Hükümetimizin attığı ve atacağı adımlarla 2022 yılında ekonomik anlamda rahatlama yaşanacak” şeklinde konuştu.

“MİLYONLARIN TAKİP ETTİĞİ PLATFORMLARI AKTİF KULLANALIM”

Başkan Suat Güner, “Günümüzde en etkili iletişim aracı sosyal olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ne yazık ki biz sosyal medyayı rakip partilerin sempatizanları kadar etkili kullanamıyoruz ya da yeterince önem vermiyoruz. Söz konusu gruplar da meydanı boş bulunca kasıtlı olarak yalan ve asparagas bilgilerle AK Parti karşıtı algı oluşturmaya başlıyor. Gerçekleri bilmeyen masum gençlerimiz, insanlarımız hatta yakınlarımız bile bunlara inanıyor. Bu nedenle Facebook, İnstagram, Twitter, Youtube gibi milyonların takip ettiği platformları aktif kullanalım. İnsanlarımızı kandırmalarına izin vermeyelim. Gerçekleri öğrenelim ve sosyal medyalarımızda paylaşalım. İş ve aile hayatımızdan kalan zamanların dilimlerimizin belli bir kısmını sosyal medyaya ayıralım” İfadelerine yer verdi.

“YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR”

Güner, “Cumhuriyet döneminde 80 yılda yapılanların kat be kat fazlası 20 yıllık AK Parti döneminde yapıldı. Burada günlerce saysak bunları bitiremeyiz. Sağlıktan Ulaşıma, Savunma Sanayinden Tarıma, Turizmden Eğitime, Havacılıktan Denizciliğe, Ekonomiden Sosyal Hizmetlere, Enerjiden Uzay Çalışmalarına, Belediyecilikten Sosyal Yardımlara, Ormandan Hayvancılığa, İşçi, Memur ve Emekli Maaşlarına yapılan zamlara kadar her şeyin en iyisi ve en fazlası AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu ülkede muhalefet sorunu var. Muhalefet yapmaya değil yıkmaya odaklı siyaset yapıyor. AK Parti’yi ve Erdoğan’ı yıkmak için PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve ülke düşmanı dış güçlerle birlikte hareket ediyorlar. Kısacası, ‘Yaparsa Yine AK Parti Yapar.’ Lütfen komşularımıza, arkadaşlarımıza ve sahada vatandaşlarımıza bu gerçekleri muhakkak ki anlatalım” diyerek sözlerini noktaladı.

  • AK PARTİ’DE EĞİTİMLER BAŞLADI
  • AK PARTİ’DE EĞİTİMLER BAŞLADI
  • AK PARTİ’DE EĞİTİMLER BAŞLADI
1 yorum yapılmış
  • Vatansever
    22 Kasım 2021 • 03:23
    Yaparsa ak parti yapar. Dolar 11.0266 Euro 12.4815
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.