VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYUŞTURUCU SATARAK EV ALMAK İSTEYEN ŞAHSA 10 YIL HAPİS CEZASI

19 Kasım 2021

................................................

Bolu’da geçtiğimiz yıl narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda aracında 7 kilo 950 gram uyuşturucu madde ile yakalandıktan sonra tutuklanan F.A., borçları nedeniyle Van’dan aldığı uyuşturucu maddeleri İstanbul’da satmayı hedeflerken yakalandığını söyledi. F.A., 10 yıl hapis ve 25 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen operasyonda aracında 7 kilo 950 gram esrar ile yakalanan F.A. ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklandı.

“AİLEM MAĞDUR OLMASIN DİYE İLK KEZ BÖYLE BİR İŞE GİRDİM”

Bolu 1’nci Ağır Ceza Mahkemesinde hakim önüne çıkan F.A., borçları nedeniyle evlerinin tefecilerin eline düşmesi nedeniyle uyuşturucu maddeyi satmak ve ev alabilmek için Van’dan aldığı esrarı satmak için İstanbul’a gittiğini söyledi. F.A, savunmasında, “Evsiz kaldık. Eşimin ve çocuklarımın sokakta kalmaması için o an şeytana uydum ve uyuşturucu satan birisiyle karşılaştım. Kendisinden 5.500 lira karşılığı toz esrar aldım. Bunu İstanbul’da satıp, ev almaktı. Ailem mağdur olmasın diye ilk kez böyle bir işe girdim ve bu benim ilk işim. İlk işimde başarısız oldum. 4 çocuğum yokluk yüzünden ve benim cezaevinde olmam yüzünden hem açlık çekiyor hem de okula gidemiyor” dedi.

Mahkeme  heyeti, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan F.A’yı 10 yıl hapis ve 25 bin lira para cezası ile cezalandırdı.

1 yorum yapılmış
  • AdemKocaba
    20 Kasım 2021 • 01:34
    Hapis cezası ile bunları beslemektense idam edip kutulalım. Ailesi de boşanmış olur ve başının çaresine bakar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.