ATATÜRK BULVARINDAKİ TRAFİK IŞIKLARI KALKIYOR

..................................................................

ATATÜRK BULVARINDAKİ TRAFİK IŞIKLARI KALKIYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı’na inşa ettiği yeni dönel kavşak ile sürücülerin 70 saniyeyi bulan uzun kırmızı ışık bekleme çilesine sona erecek. 

Dönel kavşak uygulamalarıyla şehir içi trafiği akıcı hale getiren ve trafik kazalarını önleyen Bolu Belediyesi, bir kavşakta Atatürk Bulvarı’na inşa ediyor. Atatürk Bulvarı’nda Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği’nin hemen yanına kazandırılacak yeni akıllı dönel kavşak için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
4 yolu birbirine bağlayan kritik noktadaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, her gün yüzlerce aracın geçtiği kavşaktaki trafik ışıkları kalkacak.  Bu sayede sürücüler 70 saniyeyi bulan kırmızı ışık bekleme süresinden kurtulacak. Bulvar trafiği de hem daha akıcı, hem de daha güvenli hale gelecek.

Haber Fotoğrafları
ATATÜRK BULVARINDAKİ TRAFİK IŞIKLARI KALKIYOR
ATATÜRK BULVARINDAKİ TRAFİK IŞIKLARI KALKIYOR

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (4 yıl önce)
    Yanlış düşünülmüş bence. Orası ana yol sayılır. Ana yollarda dönel kavşak trafik yoğunluğunu arttırır.
    0
    0
    Yanıtla
  • okmulazmd (4 yıl önce)
    Kırmızı ışıkta beklemeyi tercih ederim, göbeklerde yol vermeyen, geçiş önceliğini umursamayan trafik magandaları varken kaza yapmadan nasıl araba kullanacağız şimdi? Her yer göbek, trafik desen birbirine girmiş durumda şu an bu göbek yüzünden. Yeter artık göbek istemiyoruz!
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (4 yıl önce)
    bolu halkını bu konuda çok tebrik ediyorum. herkes gerçekten göbekte ki dönüş kurallarına uyuyor. uymayanlara baktığımızda genelde yabancı plakalı araç. istanbulda tam tersi bir durum var. insanlar birbirinin üstüne gidiyor, korkudan dönel kavşaktan çıkamıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • nemelazm (4 yıl önce)
    trafik göbekler yüzünden değil göbekteki adama yol vermeyen dingiller yüzünden karışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • BakHeleb (4 yıl önce)
    Böyle kavsaklar insanları terbiye ediyor .Trafik kurallar anlık degerlendiriliyor ve saygı ve anlayışla trafik daha akıcı oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • dorucu (4 yıl önce)
    yaw o nedir öyle nerde görülmüş şehrin göbeğinde bi çok yerde aynı göbek bazıları şekilsiz şemalsiz bişey yapılmış ne yuvarlağa benzer ne kareye be dikdörtgene ışıklar kalsaydı daha iyidi bazen öyle karışıoki göbekler yüzünden o trafik
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.