VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BU MİLLET, ARTIK BU HÜKÜMETTEN UMUDUNU KESMİŞTİR”

5 Kasım 2021

........................................................

CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu, CHP’li belediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için yeni bir seferberlik başlatılacağını duyurdu. Karsu, “CHP olarak, iktidarda bulunmasak dahi, milletimizin yaşadığı ağır sorunlara karşı kayıtsız kalamayız. Ülkemizi, bu iktidarın insafına terk edemeyiz o yüzden belediyelerimiz, kara kışta, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için yeni bir seferberlik başlatacaktır” dedi.

CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara yaptığı “kara kış fonu kurulması” yönündeki çağrısını anımsattı. Hayat pahalılığının, vatandaşın başa çıkamayacağı seviyelere ulaştığını belirtti. Karsu, ülkenin içinde bulunduğu bu tabloyu gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise tüm siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak, iktidara önemli bir çağrı yaptığını kaydetti.

“AKP-MHP İKTİDARI İSE ARTIK VATANDAŞIN FERYADINI DUYAMAZ NOKTAYA GELMİŞTİR”

Başkan Karsu, pek çok gider kalemine gelem zamları vurgulayarak, “Sayın Genel Başkanımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir ‘Kara Kış Fonu’ kurulmasını önermişti. Ancak AKP iktidarı, bu samimi çağrıyı dahi görmezden gelerek sorunlu politikalarında ısrar edeceğini gösterdi. Ülkemizin büyük bölümünü etkisi altına alan derin yoksulluk nedeniyle milletimiz, artık önünü göremez hale gelmiştir. Hayat pahalılığı, vatandaşın başa çıkamayacağı seviyelere ulaşmıştır. Temel tüketim ürünlerine her gün yeni zamlar gelirken; işçilerimizin, memurlarımızın, emeklilerimizin, çiftçilerimizin gelirleri aynı kalmıştır. Vatandaşlarımız yaklaşan kara kış öncesinde adeta kaderine terk edilmiş durumdadır. Sadece son bir yılda; elektriğe 3, doğalgaza 8 kez zam gelmiştir. Kömüre yüzde 89, oduna yüzde 41, tüp gaza yüzde 37 zam yapılmıştır. AKP-MHP iktidarı ise artık vatandaşın feryadını duyamaz noktaya gelmiştir” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZİ, BU İKTİDARIN İNSAFINA TERK EDEMEYİZ”   

“Belediyelerimiz, kara kışta, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için yeni bir seferberlik başlatacaktır” diyen Başkan Karsu, “Bu çerçevede; İhtiyaç sahiplerine yönelik ayni ve nakdi sosyal yardımlar, kara kışta, yeni alanları da kapsayacak şekilde artırılacaktır. İhtiyaç sahibi ailelerin; ısınma, elektrik ve su giderlerine destek verilecek ve bu ailelerin çocuklarının eğitim masraflarının karşılanmasına katkı sağlanacaktır. İmkânı olan vatandaşlarımızın, ihtiyacı olanlara yardım etmesine fırsat sunan, ‘Askıda Fatura’ gibi dayanışma projeleri, tüm belediyelerimizde, yeni uygulamalarla yaygınlaştırılacaktır. CHP olarak, iktidarda bulunmasak dahi, milletimizin yaşadığı ağır sorunlara karşı kayıtsız kalamayız. Ülkemizi, bu iktidarın insafına terk edemeyiz” ifadelerini kullandı.

“ARTIK GÖLGE ETMEYİN, BAŞKA İHSAN İSTEMEZ”

Başkan Karsu,  açıklamasının sonunda hükümeti eleştirerek, “Bu kapsamda, Sayın Genel Başkanımızın talimatları kapsamında, tüm belediyelerimiz resmi bir yazıyla bilgilendirilmiştir. İnanıyoruz ki belediyelerimizin imkânları ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle vatandaşlarımız kara kışta bir nebze de olsa rahat nefes alacaktır. Ve siyasi iktidarın sorunlu politikaları, toplumsal dayanışmanın önünde duramayacaktır. Bizim belediyelerimiz, siyasi iktidarın tüm baskılarına, tüm engelleme girişimlerine rağmen, vatandaşlarımızın yanında durmaktadır. Bilindiği gibi bu iktidar, pandemi sürecinin başında, belediyelerimizin bağış hesaplarına dahi el koyarak, ne kadar insafsız olunabileceğini göstermiştir. Bu millet, bu iktidarın vatandaşın yanında olmadığını görmüş ve artık bu yönetimden umudunu kesmiştir. O yüzden şunu söylüyoruz: Artık gölge etmeyin, başka ihsan istemez” şeklinde konuştu.

9 yorum yapılmış
  • hdp
    5 Kasım 2021 • 06:19
    Umudumuz ana muhalefet ise hdp_pkk ile söz kesmiştir
  • Dramali
    5 Kasım 2021 • 06:23
    Kazim baba iyi guzelde seni bir gorelim haydi bakalim.
  • cemil
    5 Kasım 2021 • 07:44
    Gençler hadi bilmezler de..!. Aa. vijdansızlar. hangi siyasetçi ve devlet adamı bu kadar çalıştı.sevmiyorsanız da bari ülkemiz hatırına sesinizi çıkarmayın..70.li yıllarda umudumuz Karaoğlan,ve akgüvercin sloganlarıyla iktidara gelen bu zihniyet,merhum Ecevit'in dürüstlüğüne rağmen ülke yokluklara ve 50 cent'e muhtaç hale geldi.Z kuşağı bilmez ama sizler o günleri yaşadınız .yazıklar olsun size ve sizin gibilere..
  • okbeklersiniz
    5 Kasım 2021 • 13:14
    Farzetki ümidimiz kesildi sana ve teşkilatına faydası olmaz boşa ümitlenme terörislerle kolkolayken çok zor çok
  • Veli
    6 Kasım 2021 • 14:29
    Umudum siz PKK yardakcilari Komedi mi la bu adam Sizde zero unut
  • itfaiyepersoneli
    5 Kasım 2021 • 13:31
    BİZDE SENDEN ÜMİDİ KESTİK BOLUYA MUALEFETTEN BASKA Bİ ÇİVİ ÇAKMISLIĞIN YOK
  • Orhan
    6 Kasım 2021 • 05:29
    Cemil kardesim ulkemizde gercekleri gorenlerin sayisi asiri cogunlukta.Millet umudunu milli ittifaktan kesmistir.2023 secimlerinde muhalefet hezimete ugrayacaktir.Ihanet cephesinin umitleri tamamen suya dusecektir.Muhalefet ulkemizi parcalmak istiyen dis guclerin tasorenleridir.Ulusumuz dimdik duracak hainlere komup ,huzrlu bir yurda kavusacagiz.Selamlar.
  • Asimov
    6 Kasım 2021 • 08:57
    Sonunuzun geldigini gormuyormusunuz be
  • Marksist
    6 Kasım 2021 • 09:01
    Milli ittifak partileri tabale partileri olmaya hazirlansinlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.