VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALBAYRAK HASTA KABULÜNE BAŞLADI

4 Kasım 2021

............................................

Sağlık alanında birçok branşta hizmet veren ve sahip olduğu hekim kadrosuyla bölgenin en güçlü hastaneleri arasında yer alan Özel Çağsu Hastanesi, hekim kadrosuna bolunun sevilen doktorlarından biri olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ömür Albayrak’ı da kadrosuna kattı.

Uzun yıllardır İzzet Baysal Doğum ve Çocuk Hastanesi Kadın Hastalıkları bölümünde çalışan ve Bolu’nun en iyi Kadın Doğum uzmanlarından biri olan Op. Dr. Ömür Albayrak, artık hastalarına Özel Çağsu Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. 1986 yılında Kocaeli’de doğan, 2020 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD bölümünden mezun olan Op. Dr. Ömür Albayrak, ihtisasını İzzet Baysal Ünv. Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. 2015 yılında Düzce Gümüşova Toplum Sağlığı Merkezi’nde, 2020 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Hastanesinde, 2021 yılında Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak görev yaptı.

HASTALARINA HİZMET VERECEK

Özel Çağsu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ömür Albayrak, Gebelik takibi, Normal vajinal doğum, ağrısız vajinal doğum, sezeryan doğum, kapalı ameliyatlar (Laparoskopik), Riskli gebelik takibi, Laparoskopik Histerektomi ( Rahim alma ameliyatı ) , Laparoskopik Tubal Reanastomoz ( Kapalı Yöntemle Tüp açma ) Laparoskopik Kist Ameliyatları. Rahim sarkması, Sistosel ( İdrar Torbası sarkması ) , Rektosel ve İdrar Kaçırma Ameliyatları Genital Estetik Ameliyatlar ( Labioplasti, Vajinoplasti ) İnfertilite Tedavileri ( Aşılama ve Tüp Bebek Hazırlığı ) Menapoz tanı ve tedavi, Aşılama, HSG çekimi, Myom Ameliyatları gibi sağlık sorunları konusunda hastalarına hizmet verecek.

2 yorum yapılmış
  • nemelazm
    5 Kasım 2021 • 05:22
    parası olmayan insanlar için üzücü bi haber olmuş. devlet iyi hekimlerinden birini daha özele kaptırdı. yolu açık olsun
  • vatanda
    8 Kasım 2021 • 11:09
    devlet iyi hekimini kaptırmadı doktor para için gitti sebebi bu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.