VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU MUAYTHAI TAKIMI EN BAŞARILI 3’ÜNCÜ KULÜP OLDU

4 Kasım 2021

.......................................................

Kocaeli Muaythai İl Temsilciliğinin 2021 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Büyükler 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Müsabakalarına katılan Bolu Muaythai takımı 4 altın, 4 gümüş, 2 bronz madalya alarak en başarılı 3’üncü kulüp oldu.

Kocaeli Muaythai İl Temsilciliğinin 2021 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Büyükler 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Müsabakaları yapıldı. Şampiyonaya Bolu Muaythai takımından 10 sporcu ve takım antrenörü Emrah Sarıcaer ve yardımcı antrenör Esra Işık katıldı. Katılımın yoğun olduğu ve pandemi kurallarına dikkat edilerek oldukça zorlu maçların oynandığı şampiyonada takımımız 4 altın,4 gümüş ve 2 bronz madalya alarak katılan kulüpler arasında en başarı 3’üncü kulüp oldu.

“HEDEFİMİZ MİLLİ TAKIMA YENİ SPORCULAR KAZANDIRMAK”

Takım antrenörü Sarıcaer’in yaptığı açıklamada, “Katılımın yüksek olduğu bölge şampiyonasında kulüp olarak hedeflerimiz aslında 1’incilikti. Fakat diğer kulüplerin sporcu sayılarının yüksek olmasından dolayı yine de az sayı ile çok başarılı olarak ilk üçe girmemiz bizi mutlu etti. Bu haftadan itibaren ekibimizle beraber çalışmalarımıza hız katacağız. Hedefimiz Kasım ayında yapılacak olan Okullar arası Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda dereceler getirerek milli takıma yeni sporcular kazandırmak” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Mcahide
    5 Kasım 2021 • 01:06
    Muaythai takımı güzel başarılara imza attı başta antrenörünüz Emrah hoca takım arkadaşlarımı tebrik ederim.Başarıların devamını dilerim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.