VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN ODESSA’DA

2 Kasım 2021

..................................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, ‘Türkiye’nin Bozkır Ekosistemlerinin Korunması ve Sürdürülebilir Yönetimi Projesi’ne ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Odessa’ya gitti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatlarıyla FAO işbirliği ile yürütülen ‘Türkiye’nin Bozkır Ekosistemlerinin Korunması ve Sürdürülebilir Yönetimi Projesi’ kapsamında incelemelerde bulunmak için Odessa’da giden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, ilk olarak Türkiye’nin Odessa Başkonsolosu Birey Yılmazsoy’a da ziyarette bulundu. Metin burada gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, “Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin talimatlarıyla FAO işbirliği ile yürütülen ‘Türkiye’nin Bozkır Ekosistemlerinin Korunması ve Sürdürülebilir Yönetimi Projesi’ kapsamında incelemelerde bulunmak için Odessa’dayız. Türkiye’nin Bozkır Ekosistemlerinin Korunması ve Sürdürülebilir Yönetimi Projesi kapsamında Odessa Valisini ziyaret ederek ekoloji ve doğa koruma çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk” açıklamalarında bulundu.

“İŞBİRLİKLERİ İÇİN GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Bakan yardımcısı Metin, bir takım temaslarda bulunmak için gittiği Odessa’da, Odessa Valisi Serhiy Hrynevetsky’i de makamında ziyaret etti. Ziyaretin akabinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Ukrayna ve Moldova’da düzenlenen program kapsamında ülkelerin doğa koruma, tarım ve ormancılık alanlarında uygulama, planlama ve yönetilme biçimlerini inceleyecek, bu konuda ülkeler arası uzun vadeli işbirlikleri için görüşmeler gerçekleştireceğiz. Odessa’da temaslarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

  • FATİH METİN ODESSA’DA
  • FATİH METİN ODESSA’DA
  • FATİH METİN ODESSA’DA
  • FATİH METİN ODESSA’DA
  • FATİH METİN ODESSA’DA
  • FATİH METİN ODESSA’DA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.