VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

10 KİŞİ İLE 1 PUAN

30 Ekim 2021

..............................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor, TFF 1. Lig’in 11’nci haftasında Manisa FK’ya konuk oldu. Boluspor deplasmanda karşılaştığı Manisa FK ile Emin Bayram ve Kabongo Kasongo’nun golleri ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibinin gollerini ise Okan Eken kaydetti. Boluspor’da Fethi Özer kırmızı kart görürken, Manisa FK adına Nizamettin Çalışkan karşılaşmanın 35’nci dakikasında penaltı kaçırdı.

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer karşılaşmaya Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Fethi Özer, Emin Bayram, Abdurrahim Dursun, Abdurrahman Canlı, Eray Ataseven, Odise Roshi, Diarrassouba, Bregu ve Kabongo Kasongo ilk 11’i ile başladı.
Ev sahibi Manisa FK ise, Muhammet Tetik, Mehmet Yılmaz, Landre, Veli Çetin, Erhan Kara, Gakpa, Kouter, Nizamettin Çalışkan, Tormin, Orgill ve Sertaç Can ile sahadaki yerini aldı.
Karşılaşma ev sahibi Manisa FK’nın vuruşu ile başladı. Beypiliç Boluspor karşılaşmanın başında oyuna üstünlüğünü koydu. Arka arkaya ataklar ile ev sahibi Manisa FK’nın kalesini abluka altına alan kırmızı beyazlı takım forvette yaşanan bitiricilik sorunu ile golü bulamadı.

FETHİ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın 25’nci dakikasında savunma arkasına atılan topa müdahale etmek isteyen Fethi Özer, rakibini düşürünce kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Boluspor’un 10 kişi kalmasından sonra, Manisa SK, oyun üstünlüğünü eline aldı.

PENALTI KAÇTI

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Emin Bayram’ın eline çarpan topta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Nizamettin Çalışkan’ın vuruşu dışarıya çıktı ve Manisa FK, penaltıdan yararlanamadı.

İLK YARININ SONUNDA GOL GELDİ

Penaltı vuruşundan sonra Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, oyuncu değişikliğine gitti. Bregu oyun alanının kenarına gelirken oyuna Erkam Resmen dahil oldu. Maçın 41’nci dakikasında ise rakibine yaptığı faulden dolayı Roshi sarı kart gördü. Karşılaşmanın 41’nci dakikasında Tormin’in yerine dahil olan Okan Eken, karşılaşmanın 45+2’nci dakikasında kullanılan serbest vuruşta topu ağlara göndererek takımını bir sıfır öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmayınca Manisa FK, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı

İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

İkinci yarı Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarıya baskılı başlayan kırmızı beyazlılar golü de erken buldu. Karşılaşmanın 47’nci dakikasında Mehmet Zahit Çınar’ın ortasında boşta kalan topa vuran Emin Bayram golü attı ve Boluspor beraberliği yakaladı.

KASSONGO TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Karşılaşmanın 61’nci dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Manisa FK’lı oyuncularının uzaklaştıramadığı topta Kouter’den seken top Kabongo Kasongo’nun önünde kaldı. Kasongo düzgün bir vuruş ile takımını öne geçirdi. Manisa FK’lı oyuncular hakeme faul ve ofsayt itirazları yapmasına rağmen hakem orta noktayı gösterdi ve Boluspor deplasmanda 2-1 öne geçti.

MANİSA BERABERLİĞİ YAKALADI

Karşılaşmanın 64’ncü dakikasında gelişen Manisa FK atağında Kouter’in vuruşunu Selmani kurtardı ve top kornere gitti. Kullanılan kornerde kullanılan top Boluspor’lu oyuncular tarafından uzaklaştırıldı. Karşılaşmanın 73’ncü dakikasında Özgür Çek’in ortasında yaptığı kafa vuruşu ile takımını beraberliğe taşıyan Okan Eken hem kendisinin hem de Manisa FK’nın 2’nci golünü attı.

KARŞILAŞMADA BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın 81’nci dakikasında Abdurrahim Dursun sarı kart gördü. 83’ncü dakikada ise Boluspor’da oyuncu değişikliği gerçekleşti. Diarrassouba’nın yerine Arda Hilmi Şengül oyuna dahil oldu. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Boluspor, deplasmanda Manisa FK ile 2-2 berabere kaldı. Bu skor ile Beypiliç Boluspor TFF 1. Lig’de 12 puan ile 10’uncu sırada yer alırken, ev sahibi Manisa FK ise 10 puan ile 15’nci sırada kendisine yer buldu.

  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
  • 10 KİŞİ İLE 1 PUAN
3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    30 Ekim 2021 • 09:54
    Sanki 11 kisiyle 3 puan aliýonda
  • Rehaa
    30 Ekim 2021 • 14:32
    Istifaaaaaaa
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    1 Kasım 2021 • 12:18
    ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALAR İLK 5 TEKİ TAKIMLAR İLE MAÇIMIZ VAR .BURDAN ALINACAK SONUÇLAR BOLUSPORUN LİGDEN DÜŞÜP DÜŞMEYECEĞİNİ GÖSTERECEK.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.