VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİLAHLI KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

14 Ekim 2021

..................................................................

Bolu'da vatandaşların yoğun olarak kullandığı Cumhuriyet Caddesinde, arkadaşlarıyla yürürken kurşunların hedefi olan gencin ağır yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bolu'da vatandaşların yoğun olarak kullandığı Cumhuriyet Caddesinde, arkadaşlarıyla yürürken kurşunların hedefi olan gencin ağır yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 18.00 sıralarında Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Mertcan P. ve Ömer Faruk A. karşılaştıkları caddede tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddede Mertcan P. ve Ömer Faruk A., birbirlerinin üzerine defalarca silahla ateş etti.

CADDE DE YÜRÜRKEN KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

Silahlı kavgada yaralanan Mertcan P. ve olay sırasında arkadaşlarıyla birlikte caddede yürürken kurşunlardan birine hedef olan 21 yaşındaki Semih Uysal yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından tedavileri için İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

TUTUKLANDILAR

Cadde de çatışan 2 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda yakalanan Ömer Faruk A. ve Mertcan P. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 2 kişi, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HER ŞEY KAMERALARA YANSIDI

Silahlı kavga anbean kameralara yansıdı Mertcan P. ve Ömer Faruk A.'nın arasında yaşanan silahlı kavga anbean olay yerindeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Mertcan P.'nin cadde üzerinde beklediği sırada yolun karşısına geçen Ömer Faruk A.'nın ayaklarına silahla ateş ettiği ve ardından Ömer Faruk A.'nın da silahını çıkararak karşılık verdiği görüldü. İkilinin birbirine ateş etmesinin ardından ayağından yaralanan Mertcan P.'nin kaçtığı yöndeki bir apartmanın girişine saklanması ve olayda kullandığı silahı başka birine vermesi de güvenlik kameralarına yansıdı.

4 yorum yapılmış
  • Kuzeytekinolu
    14 Ekim 2021 • 09:45
    birisi ateş etmek için hazırlanmış onu anladık diğeri? adam silahla geziyor küçücük memlekette karşılık veriyor Tanju bey denetimleri arttırman lazım yoksa çok çatışma olur daha. Mertcan adamdır. esnafım ayağına milleti haraca bağlayanlar boluyu terkedecek. eski düzen geri gelecek!
  • Madamsnz
    14 Ekim 2021 • 16:41
    İlk sıkana bakın nasıl da tavuk gibi kaçıyor:) O kadar korkak ki 1 metreden 4-5 defa sıkmasına rağmen dalyan gibi çocuğu tutturamıyor eli titriyor. Çünkü bu çocuk birilerinin maşası :)
  • bolulu
    15 Ekim 2021 • 02:04
    hiçbirşey olmaz , iki gün sonra bırakırlar,,,
  • hara
    15 Ekim 2021 • 08:27
    esnaftan haraç mı alınıyor?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.