VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MASAL PARKI İLE İLGİLİ YENİ KARAR

14 Ekim 2021

...................................................................

Bolu Belediyesi, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Masal Parkı’nın işletme hakkını bünyesine alarak çalışmalardan dolayı parkın hizmete ara verdiğini duyurdu.

Bolu Belediyesi tarafından 2018 yılında yapılan ve vatandaşlar tarafından ilgi gören Masal Parkı’nın belediye bünyesine tekrar alınmasının ardından bakım ve onarım çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalardan dolayı hizmetine ara veren park için belediye tarafından kamuoyuna bilgilendirme yapıldı.

HİZMETE KISA SÜRELİĞİNE ARA VERİLDİ

Bolu Belediyesi’nin resmi sitesinde yapılan açıklamada,Bolu Belediyesi tarafından 2018 yılında Kılıçarslan Mahallesi’nde hizmete açılan Masal Parkı ile ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Masal Parkı’nda yapımından kaynaklı sorun ve eksiklikler ile tamamının müstecire kiralanması nedeniyle en başından beri çok sayıda sıkıntı yaşanmıştır. Bu tür sorunlar nedeniyle Masal Parkı’nın işletme hakkı, 01 Ekim 2021 tarihinde belediyemizce yapılan ihale ile Bolu Bel. A.Ş bünyesine geçmiştir. Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi olarak, Bolu halkına ucuz ve kaliteli şekilde hizmet vermek için gerekli bakım-onarım çalışmalarına başlanmıştır. Bu nedenle hizmete kısa süreliğine ara verilmiştir. Bolu kamuoyunun bilgilerine önemle sunulur” ifadelerine yer verildi.

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    14 Ekim 2021 • 04:21
    sosyal bina yapacaktınız.Çocuklar güzel vakıt gecırıyorlardı.Yanlıstan dönulmuş
  • Buulkemilletindir
    14 Ekim 2021 • 20:56
    Insanlarin paralarini dinozorlara verenler bos yer kimse gitmiyor onun yerine gunduz bakim evi ve kres yapinda herkes faydalansin calisanlar rahat etsin coluk cocuga ucretsiz etut hizmetleri verin spor egitimleri verin yabsnci dil egitimleri verin okullar yapin iste bunlara ihtiyaci var herkesin dinozorlara degil
  • Adnan
    15 Ekim 2021 • 10:01
    Burası büyük bir anaokulu olabilir hemde çok iyi olur. Hemde belediyenin anaokulu. Yanında iki katlı güzel bir otantik okul binası. Hem belediye gelir hemde o bölde yeni yerleşim yeri yeri de güzel.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.