VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAATLER SONRA SAHİBİNE KAVUŞTU..

5 Ekim 2021

............................................................

Bolu’da 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde caddede bulduğu Golden cinsi Sütlaç isimli sahipli köpeği 10 saat sonra sahibiyle buluşturan 21 yaşındaki Abdullah Macid, polis tarafından takdirle karşılandı. Köpeğin sahibi Emiray Yıldırım, “Cadde üzerinde bir alışveriş merkezine girdim. Sütlaç'da dışarıda beklemek zorunda kaldı. Döndüğümde Sütlaç ortalıkta yoktu. Saatlerce onu aradım ama bulamadım. Bana teslim edilmesinden dolayı çok mutluyum” dedi.

Bolu'da, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Gününde çok güzel ve anlamlı bir olay yaşandı. Abdullah Macid isimli genç sabah saat 09.00 sıralarında bulduğu Golden cinsi Sütlaç isimli sahipli köpeği 10 saat sonra sahibiyle buluşturdu. Bulduğu ev köpeğini saatlerce Bolu'nun en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi üzerinde gezdiren ve sahibini arayan Macid, amacına ulaşınca çok mutlu oldu.

“POLİS EKİPLERİNDEN YARDIM İSTEDİ”

İşe giderken caddede bulduğu Sütlaç'ı bulan Macid önce 112 Acil Servisi arayarak Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Hayvanları Koruma Şube Müdürlüğünü arayarak yardım istedi. Polis ekipleri, kayıp köpeğin yanına gelerek ona gösterdikleri sevecen yaklaşımları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, hem polis hem de köpeği bulan Abdullah Macid, sosyal medya hesabından da köpeğin resmini paylaştı.

SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Köpeğin sahibi olan Emiray Yıldırım'ın 10 saat içinde ortaya çıkmasının ardından sevinç dolu dakikalar yaşandı. Sahibini gören Tarçın, sevinçten çılgına döndü. Yıldırım, köpeğini bulan ve onu koruyan Abdullah Macid'e teşekkür etti. Macid, "Bu olayın 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününe denk gelmesi bana ayrı bir mutluluk kattı. Benim de Terrier cinsi köpeğim var. Köpekleri çok seviyorum. İsmini sonradan öğrendiğim Tarçın'ı caddede tasmasıyla başıboş gezerken buldum. Saatler sonrası sahibiyle buluşturmanın gururunu yaşıyorum. Polislere de teşekkür ederim. Saatlerce benimle birlikte sahibini onlarla birlikte aradım" derken, 10 saat sonra köpeğine kavuşan Emiray Yıldırım da, "Cadde üzerinde bir alışveriş merkezine girdim. Tarçın'da dışarıda beklemek zorunda kaldı. Döndüğümde Tarçın ortalıkta yoktu. Saatlerce onu aradım ama bulamadım. Bu olayı 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde yaşamam beni çok üzdü. Ama, hayvan sevgisi olan birisi tarafından bulunması ve bana teslim edilmesinden dolayı çok mutluyum" açıklamasında bulundu. Sütlaç, Hayvanları Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tutulan tutanakla, sahibine teslim edildi.

Haber: Kasım ŞAHİN

  • SAATLER SONRA SAHİBİNE KAVUŞTU..
  • SAATLER SONRA SAHİBİNE KAVUŞTU..
  • SAATLER SONRA SAHİBİNE KAVUŞTU..
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.