VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANNE KIZ OMUZ OMUZA COVİD MÜCADELESİNDE

4 Ekim 2021

....................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesinde doktor ile kızı COVID-19 servisinde birlikte omuz omuza görev yaparak hastaları sağlığına kavuşturmak için mücadele veriyor.

Kentte koronavirüs vakalarında korkutucu düzeyde artış devam ederken hastanelerdeki COVİD-19 servislerinde de yoğunluk yaşanıyor. Doktor, hemşire ve sağlık çalışanları COVİD-19 servislerinde zorlu koşullarda görev yapıyor. Uzman Doktor Ferda Aksel’de kızı Doktor Doğa Aksel ile birlikte COVİD-19 servisinde omuz omuza görev yapıyor. Anne kız üzerlerinde tulumla serviste yatan hastaları iyileştirmek için özveriyle görev yapıyorlar. Genç doktor Doğa Aksel, annesiyle birlikte aynı serviste görev yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

"Pandemi döneminde bütün sağlık çalışanlarının birbirlerine destek olduğunu, ancak kendilerinin ayrıca anne kız olarak da destek olduklarını belirten Uzm. Dr. Ferda Aksel, "Salgın şartlarında yaşamaktan hatta çalışmaktan hepimiz yorulduk. Görüyoruz ki Covid-19 virüsü kişiden kişiye geçip yayılırken, direnci zayıf olanları yatağa düşürüyor. Fakat kendini koruyan maske ve mesafe kuralına uyan, aşılarını yaptıranlar virüse karşı dayanıklı oluyor. Toplum bağışıklığını sağlamak için aşılarımızı yaptıralım, maske mesafe kurallarına uyalım" dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.