VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KILIÇDAROĞLU ABANT’A GELİYOR

2 Ekim 2021

...........................................................

Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugün başlayacak ve 3 Ekim'e kadar sürecek Bolu kampında, Millet İttifakının durumu, Kürt sorunu tartışması ve HDP'nin "İttifak arayışımız yok" açıklaması konuşulacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 1 Ekim günü akşam saatlerinden itibaren Abant'ta kampın yapılacağı otelde toplanmaya başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan kamp, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Kampta, yeni yasama yılındaki strateji belirlenecek.
Anayasa değişikliği dahil, son siyasi ve ekonomik gelişmeler kampta ele alınacak. Basına kapalı bölümde Kılıçdaroğlu, üst düzey parti yönetimi ve milletvekillerinin önerilerini dinleyecek. Saha çalışmaları Kılıçdaroğlu'na sunulacak. Yaz boyu milletvekillerinin yaptığı saha çalışmaları Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na sunulacak. Bölgelerde yapılan anketler de değerlendirilecek. İttifakın Cumhurbaşkanı adayı da konuşulacak

MİLLET İTTİFAKI'NIN AÇIKLAMALARI GÜNDEMDE

Millet İttifakı'nın bileşenlerinden gelen açıklamalar da kampın gündeminde yer alacak. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Başbakanlığa adayım" açıklaması ve ittifakın Cumhurbaşkanı adayı da üzerinde konuşulacak konular arasında olacak. Kürt sorunu tartışması da toplantıda konuşulacak konular arasında yer alıyor. Doğu masasının bölge raporları bu anlamda önem kazandı. O raporlar gibi HDP'den gelen açıklamalar da değerlendirilecek.

1 yorum yapılmış
  • Husi
    3 Ekim 2021 • 04:18
    Buyuk def.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.