VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN’DEN HALUK LEVENT’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

1 Ekim 2021

...........................................................

Ahbap Derneği, Fethiye, Köyceğiz ve Marmaris Bölgeleri’nde çıkan yangında, Fransa’dan kiralanan Puma Helikopteri ile müdahalede bulunmuştu. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ahbap Derneği’nin başarısında dolayı Haluk Levent’e ‘Teşekkür Plaketi’ verdi. Levent, “Helikopterimiz Fethiye, Köyceğiz, Marmaris bölgelerinde on binlerce ağacın, canlının yaşamasını sağladı. Bu başarıdan ötürü Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Metin’den teşekkür plaketi aldık” dedi.

Ahbap Derneği, geçtiğimiz aylarda Fethiye, Köyceğiz ve Marmaris Bölgeleri’nde çıkan orman yangınlarında havadan müdahale için Fransa’dan Puma Helikopteri kiralamıştı. Kiralanan helikopter ile orman yangının yaşandığı bölgelere müdahalelerde bulunan Ahbap Derneği, vatandaşlar tarafından tebrik mesajları almıştı.

HALUK LEVENT PAYLAŞTI

Ahbap Derneği Başkanı ve sanatçı olan Haluk Levent, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i ziyaret etti. Fatih Metin, yangınlardaki mücadeleleri için Ahbap Derneği ve Haluk Levent’e ‘Teşekkür Plaketi’ verdi. Haluk Levent, Fatih Metin ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Ahbap Derneği olarak Fransa’dan Puma Helikopteri kiralamıştık. Helikopterimiz Fethiye, Köyceğiz, Marmaris bölgelerinde on binlerce ağacın, canlının yaşamasını sağladı. Bu başarıdan ötürü Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Metin’den teşekkür plaketi aldık” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.