VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ 487 KÖYE TEK TEK GİDECEK

30 Eylül 2021

......................................................

Bolu’da sahaya inen AK Partililer ilçe ziyaretlerini sürdürürken aralarında milletvekilleri, il başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu heyet Göynük’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Partililer önümüzdeki günlerde 487 köye tek tek giderek vatandaşlarla bir araya gelecek.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile yönetim kurulu üyeleri Bolu’nun Göynük ilçesine giderek kamu kurumları, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. İlk olarak Göynük Kaymakamlığını ziyaret eden AK Parti heyeti, ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İl Başkanı Güner ile milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü daha sonra sırasıyla; Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya’yı, Göynük Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Özgür’ü, Göynük Ziraat Odası Başkanı İdris Armağan’ı ve Göynük Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Ferhat Aksoy’u ziyaret ederek talep ve önerilerini dinlediler. 

“BÜTÜN KÖYLERİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ BÜTÜN HALKIMIZI DİNLEYECEĞİZ”

AK Parti Heyeti daha sonra Gökçesaray Yaylası’nda köy ve mahalle muhtarları ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarları tek tek dinleyen Suat Güner, Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü talep ve ihtiyaçları not alarak çözüm adına gerekli girişimlerde bulunacaklarını dile getirdiler. Muhtarlar, AK Parti Teşkilatı’nın köy ziyaretlerini takdir ettiklerini belirterek ilçelere bağlı köylere de gelmelerini istedi. Hem merkezlerde hem de köylerde yaşayan vatandaşlarla her daim iç içe olduklarını kaydeden AK Parti Heyeti ise, “Bolu sınırları içerisinde 487 köyümüz bulunuyor. İl Başkanı ve Milletvekilleri olarak gerekli planlamalarımızı yaptık. Bütün köylerimizi ziyaret edeceğiz, bütün vatandaşlarımızın kapısı çalacağız. İl ve ilçe merkezimizdeki vatandaşlarımızı da köylerde yaşayan vatandaşlarımızı da bu zamana kadar dinledik bundan sonra da dinleyeceğiz. Halkımızın ihtiyaç ve taleplerine çözüm üretmeye çalışacağız” ifadelerini kullandılar. 

AK PARTİ HEYETİ ESNAFLARI TEK TEK ZİYARET ETTİ

Yaylada muhtarlara yapılan toplantının ardından AK Parti Teşkilatı, Göynük ilçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaf tarafından sıcak şekilde karşılanan Suat Güner, Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü esnafların çay ikramını geri çevirmeyerek onlarla uzun uzun sohbet etti. İl Başkanı Güner ile milletvekilleri Aydın ve Küpçü, ilçe teşkilatı ile yaptıkları istişare toplantısının ardından Göynük’ten ayrıldı.

  • AK PARTİ 487 KÖYE TEK TEK GİDECEK
  • AK PARTİ 487 KÖYE TEK TEK GİDECEK
  • AK PARTİ 487 KÖYE TEK TEK GİDECEK
1 yorum yapılmış
  • Clop
    1 Ekim 2021 • 03:01
    Bu hayat sartlari ve Bu kadar zamdan sonra gidip cifciye mazot ve yem gubre nin ekipmanın ülkemizde ne kadar ucuz olduğunu mu anlatacaksiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.