VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEVGİLİSİNİ BIÇAKLAYAN KADIN HAKKINDA KARAR VERİLDİ

22 Eylül 2021

.........................................................

Bolu’da 3 ay önce birlikte yaşadığı Sedat K.’yı bıçaklayan Satiye Ş., tutuklu yargılandığı davada karşı tarafından şikayetçi olmaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kuruçay Mahallesinde 15 Haziran’da yaşanan olayda Satiye Ş., tartıştığı sevgilisi Sedat K’yı meyve bıçağıyla yaraladı. Olayın ardından tutuklanarak ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanan Satiye Ş., Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.
Mahkemedeki ifadesinde dini nikah yaptığı Sedat K.ile iki yıldır birlikte yaşadıklarını söyleyen Satiye Ş., “Olay günü aşırı derecede alkol almıştık. Bu sırada Sedat'ın cep telefonuna bir kadından mesaj gelince çok sinirlendim ve kıskandım. Aramızda kavga çıktı. Benim kollarımı sıkıp itince yere düştüm ve kalkarak mutfağa giderek meyve bıçağını alarak onu iki yerinden yaraladım. Bunları bilinçli yapmadım. Alkolün etkisiyle oldu. Yaptığımdan çok pişmanım. Onu bu şekilde yaralamak istemezdim" dedi.

"ONA İHTİYACIM VAR"

Sedat K. ise kendisini bıçaklayan Satiye Ş.’nin eve geri dönmesini isteyerek şunları söyledi:
“Kendisiyle 2 yıldır dini nikahlı olarak yaşıyoruz. Olay günü beraber aşırı alkol aldık. Bir kadından cep telefonuma mesaj gelince, kıskandı ve benimle kavgaya tutuştu. Benim ona ihtiyacım var. Kendisinden şikayetçi değilim. İlk eşimden olan 2 çocuğuma o bakıyordu. Şimdi cezaevinde olduğu için zor durumdayım. Tahliye edilmesini ve evine geri dönmesini çok istiyorum. Beni yaraladı ama ilk müdahaleyi de o yaptı. Ambulansı da o arayıp çağırdı." 
İki tarafında ifadelerinin alınmasının ardından mahkeme heyeti Satiye Ş.’nin adli kontrol şartıyla tahliyesine ve yurt dışına çıkış yasağı getirilmesine karar vererek, duruşmayı 02 Kasım 2021 tarihe erteledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.