VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ENGİNER'DEN MAÇ SONRASI AÇIKLAMA

12 Eylül 2021

..........................................................................

TFF 1. Lig’in 4’üncü haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Kocaelispor karşılaşması Boluspor’un 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda Boluspor Teknik Direktörü Reha Enginer açıklamalarda bulundu. Enginer, “Taraftarımızı 2 haftadır üzüyorduk. Onları da sevindirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Ligin 4’üncü haftası, bizim 3’üncü maçımız. Üst üste kaybettiğimiz deplasman sonrası içerideki ilk maçımız. Bizim için çok önemli bir hal aldı iç saha maçı. Üst üste kaybettiğimiz 2 maçtan sonra aslında milli maç arasında iyi çalıştık. Rakibimizin nasıl oynayacağını çok iyi analiz ettik. Bizi daha çok ikinci bölgede bekleyip hızlı oyuncularıyla geçiş oyunu oynayacaklarını biliyorduk. Zaman zaman çalışmalarınız sahaya yansımazsa sonuç gelmiyor. Bugün bölüm bölüm çalıştıklarımızı sahaya yansıttığımızı söyleyebilirim. İlk yarıda erken bir gol bulduk. İkinci golle oyunun hakimi olduk. Kalemizde çok pozisyon vermedik. Farkı artırabilirdik ama hala eksiklerimiz var. Alacağımız yol var. Bu galibiyet bize moral oldu. Taraftarımızı 2 haftadır üzüyorduk. Onları da sevindirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • NihatErcan
    12 Eylül 2021 • 13:20
    Tebrikler, defans kurgusu ile daha dinamik vr mücadele gücü yüksekti önceki maçlara göre. Kaleye daha çok şut çekilmeli, 2-0 değil 5-0'lık maçtı aslında. Mücadele gücümüz yüksekdikçe illa ki skora da yansıyacaktır. Tek eleştirim oyuna girdikten sonra Tugay Kaçar'ın gereksiz top kayıpları...Allah yolumuzu açık etsin, mücadeleye devam.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.