VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI’NIN TEMELİ ATILDI

11 Eylül 2021

..................................................................

Bolu’da “Yöresel Ürünler Pazarı” için Bolu Belediyesi tarafından temel atma töreni düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu törende konuşan Belediye Başkanı Tanju Özcan, 13 milyon 500 bin TL’ye mal olacak projeye ilişkin, “Burası benim çok özel önem verdiğim bir proje. Burası benim hayalimdi” dedi.

Bolu Belediyesi, Başkanı Özcan’ın seçim vaatlerinden biri olan “Yöresel Ürünler Pazarı”nın temel atma törenini gerçekleştirdi. Kılıçarslan Mahallesi’ndeki Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin hemen arkasında 7 bin 500 m2 alanda yükselen “Yöresel Ürünler Pazarı”nın Temel Atma Töreni’ne; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önceki dönem belediye başkanlarından Yüksel Ceylan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“BENİM ÇOK ÖZEL, ÖNEM VERDİĞİM BİR PROJE”

Ardından projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özcan, Yöresel Ürünler Pazarı Projesi’nin seçim vaatlerinden biri olduğunun belirterek, “Burası benim çok özel önem verdiğim bir proje. Burası benim hayalimdi. Seçim öncesi vaatlerimden bir tanesiydi. Yalnızca bir yer değişikliği yaptık. Seçim öncesi demiştik ki; Paşaköy’de demiştik. Ama sonrasında baktık o alan İtfaiye için, burası da Yöresel Ürünler Pazarı amacına hizmet etmek için daha uygun” ifadelerini kullandı.

“MİMARİ AÇIDAN EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR YAPI OLACAK”

Mimarisi ve yeşil çatı uygulamasıyla, projenin Türkiye’deki örnek projelerden birisi olacağını kaydeden Özcan, “Bittiğinde mimari açıdan eşi benzeri olmayan, yeşil çatılı çok güzel bir yapı ortaya çıkacak. Zaten ana hatları şimdiden ortaya çıktı. Kısa sürede biteceğini umuyorum. Buranın ihalesi aslında Mart Ayında yapıldı. Yer teslim tarihi 09.04.2021. Buranın müteahhitliğini alan Nadir Gürkan Yetkin kardeşimize 9 Nisan’da biz burayı teslim etmişiz. Ama şu oldu bu oldu derken Nadir biraz geç başladı. Ama telafi edecektir diye düşünüyorum.  Sözleşmemize göre buranın en geç Ocak Ayında bitmesi lazım. Ancak ben daha önce bitireceğini düşünüyorum” diye konuştu.

  • YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI’NIN TEMELİ ATILDI
  • YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI’NIN TEMELİ ATILDI
  • YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI’NIN TEMELİ ATILDI
  • YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI’NIN TEMELİ ATILDI
  • YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI’NIN TEMELİ ATILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.