VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BACANAĞINI ÖDÜREN ZANLININ CEZASI BELLİ OLDU

9 Eylül 2021

...........................................................

Bolu’nun Gerede ilçesinde bacanağını pompalı tüfekle öldüren Fatih Erbaş, ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Öldürülen Süleyman Özdemir’in eşi Hatice Özdemir, “Bu adam beni eşimden ayırdı. Benim canımı aldı. Onun ömür boyu cezaevinde yatmasını istiyorum" dedi.

Gerede ilçesindeki Demirciler Mahallesinde 1.5 yıl önce yaşanan olayda Fatih Erbaş, tartıştığı bacanağı Süleyman Özdemir’i pompalı tüfekle öldürdü. Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde son kez hakim karşısına çıkan Fatih Erbaş, beş sayfalık savunmasında ölen akrabasıyla 17 yıllık husumetinin olduğunu belirterek, “İç güveysi olarak aileyle birlikte yaşıyordum. 17 yıl bana çekmediğim şeyleri yaşattılar. Bir insanı öldürecek birisi değilim. Olay günü bacanağım ve diğer akrabalar evime sopa demirlerle gelip bana saldırmak istediler. Bende kendimi savundum ve pompalı tüfekle ateş ettim. Kesinlikle kastım yoktu. Eşim ise sürekli olarak 17 yaşındaki oğlumu istemiyor ve evden kovuyordu. Bu olaydan öncede oğlumu evden kovdu. Bunları hep içime attım. Cezaevindeyken, ziyaretime gelen kızlarım, 'Baba ne zaman eve geleceksin' diyerek soruyor" dedi.

OLAY YERİNDEN ÇIPLAK AYAKLA KAÇTIM

Bacanağını vurduktan sonra olay yerinden çıplak ayakla kaçtığını söyleyen Erbaş, mahkemedeki sözlerine şöyle devam etti;
“Kavga öncesi kayınvalidem evden kaçmamam için ayakkabılarımı saklamış ve kapıyı kilitlemiş. Kavga çıkmadan birkaç dakika sonra kapıyı açtı ve olaylar yaşandı. Mahkeme heyetinden ve aileden özür diliyorum. Çıplak ayakla olay yerinden kaçmıştım, karakola gittiğimde polis memurları ayağıma terlik giydirdiler. Eşim ise hep sinirli birisiydi. 4 çocuğuna bakamadığı için böyleydi. Çok pişmanım hakim bey" 

"BU ADAM BENİ EŞİMDEN AYIRDI"

Mahkemede son sözleri sorulan Hatice Özdemir ise eşinin katilinin en ağır cezayı alması istediğini ifade ederek, “Bu adam beni eşimden ayırdı. Benim canımı aldı. Onun ömür boyu cezaevinde yatmasını istiyorum" dedi.

MÜEBBET HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan Erbaş’ın müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

1 yorum yapılmış
  • AdemKocabas
    10 Eylül 2021 • 10:14
    Bu tür olaylarda öldüren haklı, adama her türlü zülmü yapıyorlar adamın canına tak deyince sonu ölüm oluyor. Kaç kişi buğuz etmişler, daha ne yapsın, ne kadar dayansın, en kısa sürede çıkar inşaallah, çoluğuna çocuğına kavuşur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.