VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN MYK KARARI AÇIKLAMASI

7 Eylül 2021

................................................................

Partisinin MYK toplantısında uyarılması talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kararın kendisi için sürpriz olduğunu ve bu kararı beklemediğini söyledi.

Başkan Özcan’ın tesettürlü bir kadının kendisinden yardım istemesine ilişkin anlattığı anısı tepkilere neden oldu. Partisinin MYK toplantısında Başkan Özcan’ın uyarılması talebiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmesine karar verildi. Partisinin kararını değerlendiren Başkan Özcan, uyarılma cezasının kendisi için sürpriz olduğunu vurgulayarak, “İddia makamı MYK. MYK’nın önerisi uyarı cezası. Ben bu kararı beklemiyordum. Sürpriz oldu benim için. Yargı bağımsızlığını savunan bir partiyiz. YDK hiçbir etki altında kalmadan savunmamı dinleyecek ve MYK’nın iddialarını dikkate alıp nihai kararı verecek. YDK’nın vereceği karar bağlayıcı olur. Verilecek karara saygı duyarım.” diye konuştu.

İHRAÇ EDİLSEM BAŞKA PARTİYE GİTMEM

Özcan, bazı kesimlerin kendisinin partiden ihraç edileceği yönünde beklentilerinin olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Bugün partiden ihraç edilmem yönünde beklentisi olanlar vardı. İhraç edilseydim herhangi bir partiye gitmem gibi bir düşüncem yoktu bağımsız olarak kalırdım. İhraç edilseydim sadece CHP ile resmi bağım kopardı, Atatürkçü Türk milliyetçisi çizgimden asla taviz vermezdim. Burada  tecrübeli siyasetçin anlatması gereken bir anıyı paylaştığım için suni gündem yaratıldı. Bazen siyasi olarak çok konuşurken ağızınızdan çıkmaması gereken sözler çıkıyor ama maksat kötü değildi.”

CAMİ YAPAN TEK BELEDİYE BAŞKANI BENİM

Türkiye’de cami yapan tek belediye başkanı olduğuna dikkat çeken Başkan Özcan, “Samimi olarak incinen tüm kadınlardan özür diledim dilerim. Benim mütedeyyin kesimle hiçbir sorunum olmadı. Annem tesettürlü, annem babam hacı benim. Türkiye’de cami yapan tek belediye başkanı benim. Mütedeyyin kesim sorunu varmış gibi algı yaraya çalışmak olmaz. Geçen hafta cami temeli atmış biriyim.” şeklinde konuştu.

6 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    7 Eylül 2021 • 05:09
    Açaba belediye bütçesi belediyeye hizmet içinmi kuĺlanilir yoksa cami içinmi.
  • Altanduman
    7 Eylül 2021 • 13:01
    Milletten paradilenme ayrı belediye bütçesiyle para toplayıp camii yapmak ayri
  • Mustafa
    7 Eylül 2021 • 22:53
    Zerdali Sokak, Sınır Sokak, Behiye Baysal Caddesi ve Alpağut Caddelerinin kesiştiği KANAL YOLU üzerindeki kavşakta bulunan asfalt yarığının acilen yamalanması ve asfaltlanması gerekmektedir. (A101, Kanal 14 Market ve Konak Kırathanesinin bulunduğu Kavşak). Daha önce belediyeye 331178 nolu başvuru ile iletmeme rağmen asfalt yamaları yapılmakta ve yapılmaya devam etmekte diye ucu acık mesaj yolladılar. Acil çözüm bekliyoruz.
  • VATANDARIZA
    7 Eylül 2021 • 23:38
    AMMA ABARTTILAR YAHU.. SANKİ BAŞKASININ AĞZINDAN BU TÜR LAFLAR ÇIKMIYOR DA BİR TEK TANJU SÖYLEMİŞ GİBİ UZATMASANIZ OLMAZ MI. CHP GENEL MERKEZİNE DE YAZIKLAR OLSUN. NE DİYEYİM.OY KAYBI KORKUSUNA ADAMLARINA SAHİP ÇIKAMIYOR. SAVUNAMIYOR. ADAMLARIN NİYETİ BELLİ BAŞKANIN AYAĞINI KAYDIRMAK AMAÇLARI..
  • Hayret
    8 Eylül 2021 • 00:07
    Camii yaptıran siyasetçi bel altı muhabbet.Enteresan bir kişilik bozukluğu bence.Bence artık ara vermeli.Çok iş yaptığını düşünüp çocuk gibi şımartılıp ortaya bırakılıyorsun.Etrafına iyi bak yanındakilere, müdürlerine, başkan yardımcılarına dikkat et yanlış yönlendiriliyorsun.
  • KEREM
    8 Eylül 2021 • 23:59
    VATANDARIZA LA SENİN SÜLALENDEN BİRİNE BÖYLE BİRŞEY YAPILSA GURURMU DUYACAN BEN ANLAYAMADIM NEKADAR MİDESİ GENİŞ İNSANLAR OLDUNUZ SİZE MÜSLÜMAN DİYEMİYECEM NE TANJU BELEDİYE BAŞKANI SÖYLEYEBİLİR OZAMN HER KURUM AMIRI BAKAN MİLLETVEKİLİ AGZINA GELENİ SÖLESİN ÖLEMİ MİDESİLER. TANJUNUN ARKASINDA NAMZ KILARSINIZ YENİ YAPILAN CAMİDE AMMA ABDESTLİ AMMA ABDESTSİZ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.