VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN HAKKINDA KARAR VERİLDİ

6 Eylül 2021

............................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisinden yardım isteyen tesettürlü bir kadınla ilgili anlattığı anı nedeniyle CHP Genel Merkezi tarafından uyarılması talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na gönderilmesine karar verildi.

Başkan Özcan’ın sosyal medya platformunda yayınlanan bir programda tesettürlü olduğunu söylediği bir kadının kendisinden yardım istediğine ilişkin anlattığı anısı tepkiyle karşılandı. Başkan Özcan’ın partisi tarafından tepki çeken sözleri CHP MYK toplantısında görüşüldü.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Yaptığı yakışıksız açıklamayı kabul etmemiz ve sindirebilmemiz mümkün değil. Kendisi özür diledi, bunu dikkate alarak, yakışıksız açıklamaları nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulu'na uyarılması talebiyle sevkine oy birliği ile karar verildi" dedi.

5 yorum yapılmış
  • Sandallarl
    6 Eylül 2021 • 09:15
    Bay başkanı yüksek disiplin kuruluna sevk ettiğiniz iyi olmuş. Disipline ihtiyacı var. Bir de hala kendisini vekil zannediyor.
  • Hakhukuk
    7 Eylül 2021 • 10:26
    Yukseķ disiplin kurulu tanju ozcan hakkinda nasıl karar vérécek Tanju ozcan bır avukat hukukcu ağzından çıkan kulagı düymuyör bir havalara gırdi yuksek disiplin kurulu nagıttiğinde cumhurbaşkanı na 2014 te hañgi mıtingı icin duzce de konuştuğu sozler icin mahkeme den aldigı ceza
  • ppolat
    7 Eylül 2021 • 00:07
    Sen misin suriyeliler gitsin diyen.Bi anda ormanlari yaktilar sonsun bu kivilcimin atesi diye. Turbanliyla ne isin olur?
  • Gkhan
    7 Eylül 2021 • 15:26
    Ölümle pençeleşen dileği dinlemeyip cebine para koyan bakana kaç kelam laf ettiydiniz MYK üyeleri kalkıp başkana laf ediyorsunuz. Kimden cekiniyorsunuzda bu kararı aldınız. Başkanın arkasında dimdik duramiyoraunuz.
  • Mustafa
    7 Eylül 2021 • 22:54
    Zerdali Sokak, Sınır Sokak, Behiye Baysal Caddesi ve Alpağut Caddelerinin kesiştiği KANAL YOLU üzerindeki kavşakta bulunan asfalt yarığının acilen yamalanması ve asfaltlanması gerekmektedir. (A101, Kanal 14 Market ve Konak Kırathanesinin bulunduğu Kavşak). Daha önce belediyeye 331178 nolu başvuru ile iletmeme rağmen asfalt yamaları yapılmakta ve yapılmaya devam etmekte diye ucu acık mesaj yolladılar. Acil çözüm bekliyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.