VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKRABALARINA KURŞUN YAĞDIRDI

5 Eylül 2021

.........................................................................

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde, mevsimlik tarım işçisi akrabalar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada silahlar kullanıldı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Güneydoğu’dan fındık toplamak için Bakacak köyüne gelen 24 yaşındaki Mehmet K. ile 67 yaşındaki babası Süleyman K. ve diğer akrabaları arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet K, yanındaki silahla babası Süleyman ve diğer akrabaları 31 yaşındaki Mehmet M. ve 17 yaşındaki Mihriman K. ile 19 yaşındaki Fatime ve Emine T’ye ateş etti, daha sonra kendisini vurdu. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, BİRİ AĞIR YARALI

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Süleyman K’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Fatime T. de müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Süleyman K’nin cenazesi, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Zanlı Mehmet ile ağır yaralı Mihriman K’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • selka
    5 Eylül 2021 • 23:02
    Komşuda diye başlayan haberlerinize hayranım
  • Erdal
    8 Eylül 2021 • 02:23
    O olay Gölyaka da olmadı Kaynaşlı bakacak köyünde oldu haber yaparken biraz daha iyi araştırma yapıp haber yapmanızı tavsiye ederim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.