VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT’TEN ÖĞRETMEN VE VELİLERE ÇAĞRI

4 Eylül 2021

.................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitimle ilgili hem öğretmenlere hem de velilere koronavirüs salgını nedeniyle make, mesafe,  hijyen olmak üzere pandemiden korunma tedbirlerine tam olarak uymaları çağrısında bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle 1.5 yıldır ara verilen yüz yüze eğitim Pazartesi günü başlıyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmadan sürecin başarıyla tamamlanması için gerekli tedbirlerin alındığını açıklayan Vali Ümit, “Peşinen ifade edelim ki, sürecin başarıyla sürdürülebilmesi için hepimize çok önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda öncelikle sırası gelenlerin derhal koronavirüs aşılarını yaptırmaları, çocuklarımız ve gençlerimiz dahil olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, devletimizin bu konuda en yetkin uzmanlarının, üzerinde özenle ve özveriyle derinlemesine çalışarak belirlemiş oldukları başta maske, mesafe,  hijyen  olmak üzere pandemiden korunma tedbirlerine tam olarak uymaları ile mümkün olacaktır.” dedi.

ÖĞRENCİLERE ROL MODEL OLMANIZI BEKLİYORUZ

Öğrencilerin koronavirüs tedbirlerine uyması için öğretmenlerden rol model olmaları çağrısında bulunan Vali Ümit, şunları söyledi:

“Sizlerin özverisi, emeği ve rehberliğinde yetişecek olacak çocuklarımızın vatanına, milletine ve devletine bağlı, milli ve manevi değerleri haiz bireyler olarak yetişmeleri en büyük beklentimizdir.  Halen devam eden koronavirüs salgını dolayısıyla, eğitim- öğretim faaliyetlerine yüz-yüze devam edilebilmesi için sizlerin gayretine ve sabrına ihtiyacımız bulunmaktadır.  Çocuklarımızın okullarımızda ve sınıf ortamında eğitimlerini kesintisiz olarak ve başarıyla sürdürebilmeleri için öğrencilerimizin, maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere titizlikle riayet etmeleri noktasında rehberlik etmenizi ve rol model olmanızı bekliyoruz.”

KORONAVİRÜSLE İLGİLİ TÜM TEDBİRLER ALINDI

Öğrenci velilerine de çocuklarının öğretmenleri ve okul yöneticileri ile uyum içerisinde olmaları gerektiğini hatırlatan Vali Ümit, “Valiliğimizin koordinesinde salgınla mücadele tedbirleri ve ilgili Bakanlıklarımızın belirlediği kurallar dahilinde ilimiz genelinde, tüm okullarımızda, sınıflarımızda çocuklarımızın sağlığı, güvenliği ve eğitimlerini başarıyla sürdürebilmeleri için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Alınan tedbirlerin uygulanması noktasında, okul idarecilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimiz ve diğer görevlilerimizle iletişim ve uyum içerisinde olmanız eğitim-öğretimde ki başarımızı şüphesiz olumlu etkileyecektir. Hep birlikte el ele vererek bu sürecin devamlılığını sağlayalım ki evlatlarımız okullarından ve öğretmenlerinden mahrum kalmadan, verimli bir eğitim-öğretim yılı geçirebilsinler. “diye konuştu.

 

3 yorum yapılmış
  • Birveli
    5 Eylül 2021 • 01:35
    Yüm tedbirler alındı mı? Gereksiz tüm tedbirler alınmış alınmış doğru. Daracık sınıflarda 40 öğrenci varken neyin tedbiri.
  • idem
    7 Eylül 2021 • 12:58
    Valiliğiniz koordinesinde okullarda ne gibi tedbirler alındı acaba?
  • Hayriyeadguzel
    7 Eylül 2021 • 14:33
    Hiçte bile tedbir diye bişey yok okullarda her sınıfta 40 yada 30 öğrenci var veliler desen kapının önünde sohbet ediyor dışarıya çıkan çocuklarımızı bile zor görüyoruz insanlarımızda düşünce diye bir şey yok kimse kimsenin canını düşünmüyor laftan Anlayan yok ne tedbiri ne mesafesi iki öğün olsa okullar daha güzel olacak bence hem kalabalık olmaz hemde çocuklarımız iyi bir eğitim alır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.