VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTFAİYE PAŞAKÖY'E TAŞINIYOR

3 Eylül 2021

......................

Bolu Belediyesi’nin önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan yeni itfaiye müdürlüğü binasının temeli törenle atıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni itfaiye binası sayesinde ekiplerin şehrin her bölgesine hızlı bir şekilde ulaşma imkanına ulaşacağını vurgulayarak, “Türkiye’nin en yeni ve en modern itfaiye binası olacak” dedi. Son günlerde eleştirilerin hedefinde olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın keyfinin yerinde olduğu gözlerden kaçmadı. 

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün Paşaköy Mahallesi'ne yapılacak yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Törene Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yanı sıra başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

Törende konuşan Başkan Özcan, Bolu İtfaiye Müdürlüğü’nün bölgenin en güçlü itfaiyesi olduğuna dikkat çekerek, “İtfaiyemizin en önemli eksiği bina ile ilgiliydi. İtfaiyenin fiziki şartları bu güçlü itfaiyenin yapısına uymuyordu.  Konum olarak burası oldukça iyi. Paşaköy üzerinden D-100’e ulaşmak çok kolay. Hemen arkamızda da bir yol var. Bu yol 30 metrelik bir yol. Mudurnu yoluna da 30 metrelik geniş bir yolla bağlanıyor. Şehrin her bölgesine hızlı bir şekilde ulaşma imkanımız var. Toplam inşaat alanı 3 bin 100 metrekare. Araç kısmımızı genişletiyoruz. Şuanda 14 araçlık bir kapasiteye sahibiz. 7 ayrı peronumuz olacak. Araç bakım bölümü ve depomuz olacak. 45 Kişilik eğitim salonu, yemekhane, dinlenme salonu, oyun salonu ve spor salonu, soyunma odaları ve yatak odaları bulunacak.  Biz kendi mimarlarımıza güveniyoruz. Burayı da yine bizim mimarımız çizdi. Bundan sonraki projelerimiz de de dışarıdan mümkün olduğu kadar az hizmet alacağız. Türkiye’nin en yeni ve en modern itfaiye binası olacak.” diye konuştu.

AFET BÖLGESİNE GİDEN EKİPLERE PLAKET

Başkan Özcan, Kastamonu’da yaşanan sel ve Antalya’da orman yangınlarının yaşandığı bölgelere giderek zor şartlarda görev yapan itfaiye personellerine teşekkür plaketi hediye etti.
Başkan Özcan, önceki dönem belediye başkanlarından Yüksel Ceylan ve diğer protokol üyeleri ile birlikte temsili olarak, yeni İtfaiye Müdürlüğü Binası temeline beton gönderen butona bastı.  Yeni hizmet binasının 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

  • İTFAİYE PAŞAKÖY'E TAŞINIYOR
  • İTFAİYE PAŞAKÖY'E TAŞINIYOR
  • İTFAİYE PAŞAKÖY'E TAŞINIYOR
  • İTFAİYE PAŞAKÖY'E TAŞINIYOR
  • İTFAİYE PAŞAKÖY'E TAŞINIYOR
2 yorum yapılmış
  • Sandallarl
    3 Eylül 2021 • 11:22
    Bolular kendilerine yapılan kötülükleri ve hakaretleri unutmaz.
  • Aydn
    3 Eylül 2021 • 13:22
    İtfaiye çevre yoluna acilin yanına taşınıyordu... Hayırdır yine kim karar da etkili oldu .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.