VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'IN O SÖZLERİ MASAYA YATIRILIYOR

3 Eylül 2021

..................

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ifadelerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. "Özcan'ın durumunu MYK toplantısında ele alacağız" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Youtube’de Armağan Çağlayan’ın programında bir kadınla ilgili imalı ifadelerine bir tepki de partisi CHP'den geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan'ın ifadelerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. "Özcan'ın durumunu MYK toplantısında ele alacağız" dedi.

"MYK’DA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı sosyal medya yayınında bir kadınla yaşadığı diyaloğa ilişkin, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Ama Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız Merkez Yönetim Kurulumuzda değerlendireceğiz, tüzüğümüz bunu emrediyor” dedi.

3 yorum yapılmış
  • ppolat
    3 Eylül 2021 • 12:33
    Faik bey ne sis yansin ne kebap istiyor.CHP coktan baskanimizin ustunu cizmisti.Kilicdarogluyla partililer birlikte emekli hayati yasiyorlar.
  • Ada
    4 Eylül 2021 • 05:01
    Sizde Tanju beye sahib cikmazsaniz halk şahin çıkar herkez yanlış konuşur yanlış yapar o anlattığında yanlış birşey yok neden ileri geri cekistiriliyor anlamadim
  • Bireyolmaz
    4 Eylül 2021 • 13:36
    Şıracının şahidi bozacı tencere sinin kara seninki benden kara
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.