VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ BOLUSPOR’LU FUTBOLCU BEŞİKTAŞ’TA

30 Ağustos 2021

.....................................................

Eski Boluspor’lu futbolcu Cengiz Umut Meraş Beşiktaş’a transfer oldu. Önceki gece İstanbul’a getirilen 25 yaşındaki başarılı oyuncu için kulübü Le Havre ile 1.2 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşılırken, Umut da 1 milyon Euro ücret alacak.

Beşiktaş daha önce Boluspor’da top koşturan Milli Takımın sol beki Cengiz Umut Meraş’ı renklerine bağladı. Fransız ekibi Le Havre’den Beşiktaş’a transfer olan 25 yaşındaki oyuncu için kulübüne 1.2 milyon Euro ödenecek. Umut Meraş’la da 3 senelik sözleşme üzerinden, yıllık 1 milyon Euro ücrete anlaşma sağlandı. Sağlık kontrolünün ardından başarılı futbolcunun transferinin bugün duyurulması bekleniyor.

15 KEZ MİLLİ OLDU

Adı Trabzonspor ’la da anılan Umut Meraş, 2019’da 1.3 milyon Euro bonservis bedeliyle Bursaspor’dan Le Havre’ye gitmişti. Fransız ekibinde toplam 57 maça çıkan ve takımın istikrarlı isimlerinden biri olan 25 yaşındaki milli sol bek, bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik skor katkısı gösterdi. Umut, Ay-Yıldızlı formayı da 15 kez terletti.

2 YIL GECİKMELİ TRANSFER

Umut Meraş ismi ilk olarak 2019 yılında Beşiktaş’ın gündemine ciddi şekilde girmişti. Ancak o süreçte oyuncu çok istemesine rağmen Le Havre hızlı davranıp, 1.3 milyon Euro bonservis karşılığında milli oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Siyah-Beyazlılar, 2 yıl gecikmeli olarak Umut Meraş’ın transferini bitirmiş oldu. Beşiktaş’a geldiği için büyük mutluluk duyduğunu belirten Umut, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.