VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKOL VE SİGARA İÇİN BÜFELERİ SOYDULAR

28 Ağustos 2021

..................................................................

Bolu’da, Sümer ve Dağkent mahallelerinde incelenen güvenlik kameralarında farklı tarihlerde 2 büfeden toplam 7 bin lira para, gıda ve tekel ürünleri çaldıkları tespit edilen 2’si çocuk 5 kişiden 3’ü yakalanarak adliyeye sevk edildi. Çocuklar, çocuk şubeye teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Sümer ve Dağkent mahallerinde bulunan 2 farklı büfeden toplam 7 bin lira para, gıda ve tekel ürünleri çalındığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri çalışma başlattı. Ekipler hırsızlık yapılan bölgelerdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde gece saatlerinde büfelere kilitleri kırarak girdikleri anlaşılan 2’si çocuk 5 kişinin eşgalleri ve olay yerlerinden ayrıldıkları araç tespit edildi.

YAKANLADILAR

Ekipler, şüphelilerin yaşadıkları yerlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 20 yaşındaki E.T., 29 yaşındaki M.K. ve 18 yaşındaki E.C. ile 2 çocuk yakalandı. İfadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şüphelilerden E.T., M.K. ve E.C. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çocuklar işlemlerinin yapılması için çocuk şube müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  • ALKOL VE SİGARA İÇİN BÜFELERİ SOYDULAR
  • ALKOL VE SİGARA İÇİN BÜFELERİ SOYDULAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.