VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLK KAZMA VURULUYOR

25 Ağustos 2021

....................................................................

Bolu Belediyesi, Borazanlar Mahallesi’nde yapılacak olan Zübeyde Hanım Caminin temellerini Cuma Günü atacağını duyurdu. Belediye tarafından yapılan duyuruda tüm vatandaşlar temel atma törenine davet edildi.

Bolu Belediyesi tarafından kentin merkez mahallerinden biri olan Borazanlar Mahallesi’nde 510 metrekare alana inşa edilecek olan ve cemaat kapasitesi 645 kişi olacak olan Zübeyde Hanım Caminin temelleri atılıyor. Temel atma programı ile ilgili Bolu Belediyesi tarafında yapılan duyuruda, "Türkiye’nin belediye bütçesi ile yapılan ilk camisi olacak olan Zübeyde Hanım Caminin temel atma töreni 277 Ağustos Cuma günü saat 14:30’da gerçekleşecek. Sizleri de bekleriz” ifadeleri kullanıldı.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    25 Ağustos 2021 • 08:58
    Bolu Şehremini sıfatıyla, bu mübarek ve güzel günde, sn. Başkanımızdan, Bolumuzla ilgili, sorunları çözücü, yapıcı, yaratıcı, herkesi kucaklayan, günlük siyaset dışı, güzel sözlü açıklamalar bekliyoruz.
  • Bolulu
    25 Ağustos 2021 • 12:27
    Hem şehrin her yerine asılan bilbordlarla halktan yardım isteyeceksin hemde Belediye bütçesiyle yapılan cami diyeceksin Cami için halktan ne kadar para toplandı açıklama yapılsın
  • Mustafaduman
    25 Ağustos 2021 • 14:20
    Belediye buccesi değil vatandaş buccesi :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.