VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BULUTLARI DUMAN SANDI PANİK YARATTI

23 Ağustos 2021

............................................................

Bolu’da, gökyüzünde gördüğü bulutları dumana benzeterek orman yangını çıktığını düşünen bir vatandaşın ihbarı bir anda paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri dakikalarca orman yangını aradı.

Son zamanlarda ülke genelinde orman yangınlarıyla mücadele edilirken, şehirlerde ise polis, jandarma ve Orman Bölge Müdürlüklerine bağlı ekipler gece gündüz demeden, ormanlık alanlarda görev yapmaya devam ediyor. Bolu’da da orman yangınları nedeniyle korkan vatandaşlarda gördükleri bir olumsuzluğu hemen polis ve jandarma ekiplerine bildiriyor.

YAKLAŞTIKÇA DUMAN OLMADIĞINI ANLADILAR

Yaşanan ilginç bir olay polis ve itfaiyenin alarma geçmesine neden oldu. İhbarcı vatandaş, 112 Acil Servisi arayarak Huzurevinin üst tarafında bulunan Yaylalar kısmında orman yangını olduğunu bildirdi. Hemen bölgeye itfaiye ve asayiş ekipleri sevk edildi. İşin gerçeği görevli polislerin dikkati sonrası anlaşıldı. Dağla gökyüzünün birleştiği ormanlık alanda gri renkli bulutların bölgeyi kaplaması, yangın varmış gibi bir hava uyandırdı. Bölgeye yaklaştıkça, bu olayın duman değil, kara bulutların bölgeyi kaplaması olduğu ortaya çıkınca, hem polis hem de itfaiyeciler rahat bir nefes aldıktan sonra bölgeden ayrıldılar.

Haber: Sabah Gazetesi/ Kasım ŞAHİN

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.